Ο 200άρης Βαρέλα και ο Μαουρίτσιο

Απο thessports.gr: Πέντε ποδοσφαιριστές στρογγύλεψαν σε αυτή την αγωνιστική τον αριθμό αγώνων τους. Οι Μασούρας και Μαουρίτσιο στη Super League, ο Βαρέλα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Μπαξεβανίδης σε όλα τα πρωταθλήματα και ο Τασουλής σε όλη την επαγγελματική του καριέρα.
Πηγή: thessports.gr
Ο 200άρης Βαρέλα και ο Μαουρίτσιο

Ιδιαίτερα για τους Βαρέλα και Μαουρίτσιο, η Λίγκα αναφέρει στην ιστοσελίδα της:

Αφού έλειψε στα τρία προηγούμενα επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, ο Φερνάντο Βαρέλα επέστρεψε στην ενδεκάδα εναντίον του Βόλου, για να παίξει το 200ο του επίσημο παιχνίδι με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Από το καλοκαίρι του 2016, όταν άφησε τη Στεάουα Βουκουρεστίου, ο διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι, αλλά γεννημένος στην Πορτογαλία, αμυντικός, έχει σημαντική προσφορά στον ΠΑΟΚ. Με ένα πρωτάθλημα και τέσσερα Κύπελλα στο διάστημα αυτό, ο 34χρονος πλέον Φερνάντο Βαρέλα, έπαιξε σε 132 αγώνες Super League, 26 Κυπέλλου Ελλάδας και 42 στα Κύπελλα Ευρώπης.

100 αγώνες στη Super League ο Μαουρίτσιο

Ο Ζοζέ Μαουρίτσιο ήλθε στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ το Σεπτέμβριο του 2017, λίγο πριν κλείσει τα 29 του χρόνια. Κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα, πριν φύγει το καλοκαίρι του 2020 για τον Παναθηναϊκό. Ο Βραζιλιάνος μέσος άφησε τον ΠΑΟΚ με 69 αγώνες Super League και στο παιχνίδι με τον Ιωνικό έφτασε τους 31 με τον Παναθηναϊκό. Ένα σύνολο δηλαδή 100 αγώνων στην κατηγορία.

Διαβάστε ακόμη...