Ο «Γολγοθάς» του Νέλσον Ολιβέιρα

Απο sfina.gr: Τον δικό του «Γολγοθά» ανεβαίνει καθημερινά ο Νέλσον Ολιβέιρα, που έχει πάρει ήδη τον τίτλο του πιο άτυχου παίκτη της χρονιάς από νωρίς σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sfina.gr
Ο «Γολγοθάς» του Νέλσον Ολιβέιρα

Ο Πορτογάλος επιθετικός του ΠΑΟΚ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μποέμιανς και την εγχείριση του επί πορτογαλικού εδάφους επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και μπήκε στην δεύτερη φάση της αποθεραπείας του.

Από τις 13 Αυγούστου έως και σήμερα έχουν περάσει δύο μήνες και μερικές ημέρες και η προσπάθεια που θα κάνει, είναι επίπονη. Ο Ολιβέιρα ήταν το απόγευμα της Κυριακής στην Τούμπα, παρακολούθησε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο που σίγουρα δεν άρεσε σε κανέναν εντός Δικεφάλου.

Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει την αποθεραπεία του Πορτογάλου φορ είναι ο Θανάσης Καπούλας, που όπως έχει πει ο ίδιος ο Ολιβέιρα παίζει μεγάλο ρόλο για να επιστρέψει με όσο τον δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια στα γήπεδα. Το σημαντικό, την δεδομένη χρονική περίοδο, είναι πως ο Ολιβέιρα περπατά κανονικά, δεν κουτσαίνει, δεν έχει ενοχλήσεις, όλα κυλούν φυσιολογικά.

Έχει όμως χρόνο ακόμη για την πλήρη αποκατάσταση και κυρίως για να μπει στο γήπεδο και να παίξει μπάλα. Με τον Ολιβέιρα είχε μία σύντομη συνομιλία, έξω απο την Τούμπα και ο Ράζβαν Λουτσέσκου, κυρίως για να μάθει πως βαδίζει η αποκατάστασή του. Ο Ρουμάνος προπονητής προσπάθησε να ανεβάσει την ψυχολογία του Πορτογάλου και να του τονίσει πως δεν πρέπει να βιαστεί να επιστρέψει, βάζοντας πάνω από όλα την υγεία του.

Από την πλευρά του ο 30χρονος φορ εκτιμά πως από τις αρχές του νέου έτους θα μπορέσει να ενταχθεί πλήρως στις εκδηλώσεις της ομάδας. Είναι αισιόδοξος και παράλληλα ανυπόμονος για να περάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αυτό το διάστημα που είναι εκτός δράσης.

Διαβάστε ακόμη...