Δέχεται εύκολα πολλές τελικές

Από paok24.com:Μπορεί ο Βόλος ΝΠΣ να είχε δείξει με τη μέχρι τώρα πορεία του στο πρωτάθλημα ότι είναι μία ομάδα που αρέσκεται στο ανοιχτό παιχνίδι, έχοντας αυτή τη στιγμή την καλύτερη επίθεση, αλλά και τη χειρότερη άμυνα, από την άλλη μεριά όμως ο ΠΑΟΚ δίνει το δικαίωμα σε κάθε αντίπαλο του να του δημιουργεί πολλές προσπάθειες για γκολ.
Πηγή: paok24.com
Δέχεται εύκολα πολλές τελικές

Στο παιχνίδι απέναντι στους Βολιώτες ο Δικέφαλος δέχτηκε 4 γκολ στις 10 τελικές προσπάθειες που επιχείρησαν οι Θεσσαλοί. Είναι χαρακτηριστικό πως σε μόλις δύο από τα έξι ματς που έχουν δώσει μέχρι τώρα οι ασπρόμαυροι κατάφεραν να κρατήσουν την αντίπαλη ομάδα σε μονοψήφιο αριθμό τελικών προσπαθειών.

Πιο συγκεκριμένα στην πρεμιέρα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο ΠΑΟΚ δέχτηκε 4 τελικές, γνωρίζοντας παρόλα αυτά την ήττα με 0-1. Ο Αστέρας Τρίπολης τη δεύτερη αγωνιστική έφτασε τις 14 τελικές, τις περισσότερες που έχει δεχτεί η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου μέχρι τώρα. Στην αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής ο Παναιτωλικός σημείωσε και αυτός διψήφιο αριθμό, φτάνοντας τις 12 συνολικά.

Στο νικηφόρο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Δικέφαλος του Βορρά κράτησε τους αντιπάλους του στις 9 τελικές προσπάθειες, ενώ ο ΟΦΗ την πέμπτη αγωνιστική μέτρησε 12 τελικές κατά του ΠΑΟΚ.

Έχουμε αναφερθεί και άλλες φορές πως η πίεση και η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας απαιτεί συνολική προσπάθεια, η απουσία του Γιάσμιν Κόυρτιτς για πρώτη φορά από την αποστολή και η ισορροπία που αυτός έδινε στο παιχνίδι έλειψαν από την αναμέτρηση με το Βόλο, αλλά ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του καλούνται να βρουν λύσεις περιορίζοντας την ευκολία με την οποία οι αντίπαλοί τους ολοκληρώνουν τις προσπάθειές τους.

Διαβάστε ακόμη...