Στα ραντάρ της Μπαρτσελόνα ο Τζόλης

Από paok24.com: Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα, φαίνεται πως βρίσκεται ο Χρήστος Τζόλης, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Καταλονία.
Πηγή: paok24.com
Στα ραντάρ της Μπαρτσελόνα ο Τζόλης

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα, «ο Χρήστος Τζόλης έκανε ποιοτικό άλμα το καλοκαίρι στην Premier League για να ενσωματωθεί στη Νόριτς έχοντας δυνατότητα να παίξει και στις δύο πτέρυγες. Τον Ιανουάριο θα είναι 20 ετών και το προφίλ τον κάνει περιζήτητο στην Ευρώπη. Ο Τζόλης αρχίζει να κάνει... όνομα στη διεθνή σκηνή και οι μελλοντικές προτάσεις δεν θα λείψουν».

H «Sport» συνεχίζει το αφιέρωμα λέγοντας πως, «με δεδομένη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Μπαρτσελόνα, οι «μπλαουγκράνα» είναι αναγκασμένοι να ποντάρουν σε ταλέντα τύπου Εμρέ Ντεμίρ που τον πήραν με δύο εκατ. ευρώ από την Καϊσερίσπορ και τον έδεσε με συμβόλαιο έως το 2027 και ρήτρα 400 εκατ. ευρώ».

Ο 19χρονος, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί κατά καιρούς και για άλλα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, έκανε ιδανικό ντεμπούτο με τη Νόριτς, στο League Cup και πλέον παλεύει για την καθιέρωση στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του πλανήτη.

Διαβάστε ακόμη...