Τηλεδιάσκεψη με… επιφυλάξεις

Από thessports.gr: Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε από την απαράδεκτη σύμβαση που έστειλε η διοίκηση του Καυτανζογλείου στον ΠΑΟΚ, για την χρήση του σταδίου από την δεύτερη ομάδα, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στη Super League 2, η πολιτεία δείχνει μια διάθεση να το... μαζέψει.
Πηγή: thessports.gr
Τηλεδιάσκεψη με… επιφυλάξεις

Έτσι προγραμματίστηκε για την ερχόμενη Δευτέρα (11/10) στις 12:00 το πρωί, τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στη διοίκηση του γηπέδου, την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τους τεχνικούς φορείς, για το θέμα του Δικεφάλου.

Στη σύσκεψη έχει προσκληθεί και ο ΠΑΟΚ, με τους ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» να υποδέχονται την είδηση της συγκεκριμένης συνάντησης με επιφυλακτικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει η σκέψη ότι η συγκεκριμένη τηλεδιάσκεψη ενδέχεται να είναι αποκλειστικά και μόνο προσχηματική, χωρίς να έχει ουσιαστικό αντικείμενο.

Όπως και να έχει, οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» θα ζυγίσουν όλες τις παραμέτρους για το κατά πόσο θα είναι χρήσιμη η συμμετοχή τους σε μια τέτοια σύσκεψη, και θα λάβουν τις αποφάσεις τους τα επόμενα 24ωρα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...