Ντέρμπι τέλος – Η προσοχή στη Σλόβαν

Απο paok24.com: Ξανά σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς οι ασπρόμαυροι
Πηγή: paok24.com
Ντέρμπι τέλος – Η προσοχή στη Σλόβαν

Για την αναμέτρηση με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας ετοιμάζονται άπαντες στον ΠΑΟΚ. Οι ασπρόμαυροι υποδέχονται τους Σλοβάκους την Πέμπτη, (30/9, 22:00), για τη 2η αγωνιστική του Europa Conference League. Το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν κι η προσοχή στρέφεται στο ιδιαίτερο παιχνίδι της Πέμπτης. Και λέμε ιδιαίτερο γιατί πρόκειται για μία αναμέτρηση, που θα κρίνει πολλά.

Σε περίπτωση νίκης μπαίνουν γερές βάσεις πρόκρισης, ενώ σε διαφορετική περίπτωση, ο ΠΑΟΚ ναι μεν, παραμένει 3 βαθμούς πάνω από τους Σλοβάκους, αλλά ακολουθούν τα δύο παιχνίδια με την Κοπεγχάγη. Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Βαρέλα είναι εκτός, ενώ Κρέσπο και Βιεϊρίνια θα δοκιμάσουν στη σημερινή κι αυριανή προπόνηση.

Εκτός είναι κι οι Καγγκάβα, Ροντρίγκο, που δεν έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα, καθώς κι οι τραυματίες Ίνγκασον κι Ολιβέιρα. Από πλευράς Λουτσέσκου η επιλογή της ενδεκάδας θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και μετά η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, ενώ οι παίκτες προέρχονται από ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και διαρκή πίεση από την αρχή ως το τέλος.

Διαβάστε ακόμη...