Και ο μήνας έχει εννιά!

Από paok24.com:Γνωστοποιήθηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους δύο ημιτελικούς αγώνες του Super Cup, στο «Δ. Τόφαλος» το ερχόμενο Σάββατο (25/9).
Πηγή: paok24.com
Και ο μήνας έχει εννιά!

Στο παιχνίδι μεταξύ Παναθηναϊκού και Λαυρίου θα "σφυρίξουν" οι Γ. Πουρσανίδης, Συμεωνίδη και Πιτσίλκας, ενώ στο ματς Προμηθέας – ΑΕΚ ορίστηκαν οι Παπαπέτρου, Τσαρούχα και... Κορομηλάς!

Κάπως έτσι, ο τελευταίος... ξανά προς τη δόξα τραβά, αφού πέρσι ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στον νοκ άουτ προημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, όπου 33 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, ο Ζερμέιν Λοβ μείωσε σε 83-81 για τους "ασπρόμαυρους" αλλά ο Κορομηλάς ούτε είδε πως το κόψιμο του Μέικον ήταν αντικανονικό ούτε... μπήκε στον κόπο να συμβουλευτεί το instant replay!

Η αντίδραση της προηγούμενης διοίκησης της ΕΟΚ; Να τον αφήσει εκτός από κάποια παιχνίδια αλλά να του δίνει ειδική άδεια να "σφυρίζει" στα παιχνίδια της VTB!

Η αντίδραση της νέας διοίκησης; Να τον ορίσει στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν και μάλιστα σε παιχνίδι της ΑΕΚ!

Ωραία πράγματα! Ποιος θυμάται τώρα εάν ο Δικέφαλος υποχρεώθηκε... ετσιθελικά σε αποκλεισμό από το Κύπελλο, έχοντας φτάσει μια ανάσα από το να ανατρέψει μία διαφορά 20 πόντων;

Διαβάστε ακόμη...