Τα ζευγάρια του Λουτσέσκου

Από paok24.com : Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, έδωσε το πέντε επίσημο παιχνίδι του στη φετινή σεζόν, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να παρουσιάζει, λόγω των απουσιών που είχε, μία ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές.
Πηγή: paok24.com
Τα ζευγάρια του Λουτσέσκου

Με αφορμή τα προβλήματα και τα ερωτηματικά που έχουμε σχετικά με τη σύνθεση που θα παρατάξει ο Ρουμάνος του ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα, ας δούμε τις επιλογές που έχει κάνει σε ζευγάρια, σε θέσεις κλειδιά.

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι κόντρα στην Μποέμιανς ο προπονητής του Δικεφάλου επέλεξε για κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Βαρέλα-Μιχαηλίδη, στα αμυντικά χαφ η επιλογή που έκανε ήταν ο Στέφαν Σβαμπ με τον Άντερσον Εσίτι, ενώ για τις πλευρές είχε προτιμήσει τους Βιεϊρίνια-Ελ Καντουρί στα αριστερά και δεξιά τους Ροντρίγκο-Ζίβκοβιτς.

Στη ρεβάνς της Τούμπας η μόνη αλλαγή που πραγματοπιήθηκε σε αυτά τα ζευγάρια ήταν η παρουσία του Γιασμίν Κούρτιτς δίπλα στον Σβαμπ στο χώρο του κέντρου, με τις υπόλοιπες δυάδες να μένουν ακριβώς ίδιες.

Στο παιχνίδι εναντίον της Ριέκα ο Λουτσέσκου έχοντας πλέον στη διάθεσή του τον Κρέσπο, τον τοποθέτησε δίπλα στον Βαρέλα στην άμυνα, ενώ διατήρησε στις θέσεις τους τόσο το δίδυμο των Σβαμπ-Κούρτιτς, όσο και αυτά των Βιεϊρίνια-Ελ Καντουρί και Ροντρίγκο-Ζίβκοβιτς.

Στον επαναληπτικό της Κροατίας ο Ρουμάνος προτίμησε να ανακατέψει λίγο την τράπουλα, μετακινώντας τον Ομάρ Ελ Καντουρί στον άξονα και τοποθετώντας μπροστά από τον αρχηγό του ΠΑΟΚ τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ενώ αλλαγή υπήρξε και στη δεξιά πλευρά της ομάδας, με τον Τέιλορ να παίρνει τη θέση του τραυματία Ροντρίγκο έχοντας σαν προωθημένο τον Σέρβο μεσοεπιθετικό. Τα ζευγάρια στα στόπερ και στα αμυντικά χαφ παρέμειναν και σε αυτό το παιχνίδι αναλλοίωτα.

Στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, λόγω των αρκετών απουσιών που είχε να αντιμετωπίσει ο Λουτσέσκου παρέταξε μία ενδεκάδα με αλλαγές στα ζευγάρια. Κράτησε τους Βαρέλα-Κρέσπο και τους Βιεϊρίνια-Μπίσεσβαρ αριστερά, αλλά τόσο στα χαφ όσο και στη δεξιά πλευρά προχώρησε σε αλλαγές. Στο χώρο του κέντρου τον Σβαμπ πλαισίωσε ο Αουγκούστο και στα δεξιά επέλεξε τους Τέιλορ-Μουργκ.

Συμπερασματικά βλέπουμε ότι ο Ρουμάνος προπονητής είτε για λόγους τακτικής, είτε γιατί οι παίκτες του αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών δεν έχει καταλήξει ακόμα σε σταθερά δίδυμα σε κομβικές για τη λειτουργία της ομάδας θέσεις. Με δεδομένο τον προβληματισμό για την εικόνα του ΠΑΟΚ, αλλά και το βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί μέχρι τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων περιμένουμε με αγωνία να δούμε τις επόμενες επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου και ποιοι παίκτες μπορούν να γίνουν το σημείο αναφοράς στην ενδεκάδα του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...