Τα “καψώνια” της Μπεσίκτας στον Λιάιτς!

Από sfina.gr: Ο Άντεμ Λιάιτς ήταν ένα από τα πρόσωπα που απασχόλησε τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών του ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να τα βρίσκει με την Μπεσίκτας αλλά ο ίδιος ο Σέρβος μεσοεπιθετικός δεν ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Πηγή: sfina.gr
Τα “καψώνια” της Μπεσίκτας στον Λιάιτς!

Ο Λιάιτς... ξέμεινε στην Μπεσίκτας αφού αρνήθηκε να πάει ως δανεικός αι στην Σπαρτάκ Μόσχας, ωστόσο οι Τούρκοι φαίνεται ότι πήραν σημαντικές αποφάσεις, βάζοντας τον μια και καλή στο περιθώριο, αφού δεν δέχτηκε τον διακανονισμό που του προτάθηκε για να λύσει το συμβόλαιο του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε ο ρεπόρτερ της Μπεσίκτας, Σερκάν Ντικμέ, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός μαζί με του Λενς και Ντόουγκλας αποκλείστηκαν ακόμα και από τις προπονήσεις των πρωταθλητών Τουρκίας.

Τα "καψώνια" των Τούρκων στους τρεις ποδοσφαιριστές δεν έχουν να κάνουν μόνο με την επαφή τους με την πρώτη ομάδα, αλλά και με την παρουσία τους στο προπονητικό κέντρο της Μπεσίκτας.

Αρχικά δεν θα επιτρέπεται τόσο στον Λιάιτς, όσο και στους άλλους δυο παίκτες να κάνουν προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα ή ακόμα και την ίδια ώρα με τους συμπαίκτες τους.

Τους αφαιρέθηκε το δικαίωμα να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους στον χώρο που σταθμεύουν τα στελέχη της πρώτης ομάδας της Μπεσίκτας.

Τρίτον και πιο... σημαντικό είναι ότι παρά το γεγονός ότι θα προπονούνται ατομικά, αν αργήσουν ακόμα και σε αυτές τις προπονήσεις τότε αμέσως θα λυθεί το συμβόλαιο τους με υπαιτιότητα των παικτών!

Υπολογίζεται ότι το ετήσιο κόστος των Λιάιτς, Ντόουγκλας και Λενς βάζει... μέσα την Μπεσίκτας στα 7.000.000 ευρώ!

Διαβάστε ακόμη...