Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» στο «16 Strength Box»!

Από acpaok.gr: Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, οι οποίες στη προπόνηση της Τρίτης (07/09) είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μία επαγγελματική προσέγγιση αυτής.
Πηγή: acpaok.gr
Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» στο «16 Strength Box»!

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γυμναστήριο «16 Strength Box», το οποίο βρίσκεται στην Μανουήλ Πανσέληνου στην περιοχή Ωραιοκάστρου. Με τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» να προπονούνται σε επαγγελματικά πρότυπα.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιείχε κυκλική φορά βασισμένη πάνω σε λειτουργική γυμναστική, ενδυνάμωση, ιμάντες TRX, ισορροπία και ασκήσεις ιδιοδεκτικότητας. Παράλληλα, ο προπονητής, Λευτέρης Κανάτας και το τεχνικό τιμ, πρόσθεσαν και πρόγραμμα για πρόληψη τραυματισμών.

Στόχος του προπονητικού τιμ, οι Τρίτες κάθε εβδομάδας να αφιερώνονται σε αυτό το είδος προπόνησης, το οποίο θα βοηθήσει τις αθλήτριες να εξελιχθούν ατομικά, τόσο στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, όσο και στης τεχνικής κατάρτισης.

Όσον αφορά το ιατρικό δελτίο, η τερματοφύλακας Γιώτα Χατζηχαριστού και η εξτρέμ, Ολίνα Μπαξεβάνου, προπονήθηκαν ατομικά, λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Διαβάστε ακόμη...