Προπόνηση χωρίς απουσίες την Παρασκευή, πρωτάθλημα και Conference

Απο paok24.com: Το πρόγραμμα του Δικεφάλου μέχρι την επόμενη διακοπή
Πηγή: paok24.com
Προπόνηση χωρίς απουσίες την Παρασκευή, πρωτάθλημα και Conference

Με τους διεθνείς σε Εθνική Ελλάδος (άνδρες κι ελπίδων) και στις υπόλοιπες χώρες ν' απουσιάζουν η προπονήσεις ήταν διαφορετικές. Σε αυτούς έρχονται να προστεθούν κι οι τραυματίες, Ελ Καντουρί, Ροντρίγκο. Η Παρασκευή ουσιαστικά είναι η πρώτη μέρα που η προπόνηση της ομάδας θα θυμίσει ξανά, "γκρουπ", με τους διεθνείς να έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους. Άλλωστε οι επόμενες δε θα αργήσουν πολύ.

Την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, είναι προγραμματισμένη η διακοπή λόγω των επόμενων αναμετρήσεων. Μέχρι τότε όμως οι ασπρόμαυροι θα έχουν μπει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Την Κυριακή είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη, στο Γιβραλτάρ, ξεκινά το ταξίδι του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa Conference League.

Για την ακρίβεια οι παίκτες του Λουτσέσκου έχουν να δώσουν τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος, κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα εντός, Αστέρα Τρίπολης εκτός, Παναιτωλικό εκτός κι ΑΕΚ εντός. Όσον αφορά το Conference θα φιλοξενηθεί στη Λίνκολν ενώ πριν την ΑΕΚ θα υποδεχθεί τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Πρόκειται για παιχνίδια αρκετά σημαντικά, που από τη μία θα κρίνουν το ξεκίνημα στη SuperLeague κι από την άλλη θα βάλουν τις βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση στην Ευρώπη.

Διαβάστε ακόμη...