“Κέρδισε” την ομάδα

Από paok24.com:Το φιλικό κόντρα στη Βέροια ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι νεοαποκτηθέντες παίκτες. Κι αν στην περίπτωση του Άκπομ είχαμε μια εικόνα, τότε σε αυτές των Σίντκλεϊ και Μιτρίτσα το φιλικό ήταν ένα πρώτο δείγμα.
Πηγή: paok24.com
“Κέρδισε” την ομάδα

Οι πρώτες εντυπώσεις για την περίπτωση του Βραζιλιάνου οπισθοφύλακα ήταν θετικές. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς μπορεί η πρώτη εικόνα να ήταν θετική ωστόσο δεν είναι ενδεικτική για να βγει ασφαλές συμπέρασμα. Ο Σίντκλεϊ έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις σε όλα τα επίπεδα μέχρι τώρα. Ο Βραζιλιάνος πάει αρκετά καλά στις προπονήσεις, κάτι που γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για τον Λουτσέσκου.

Πρόκειται για μία αρκετά σεβαστή προσωπικότητα με διάθεση να βοηθήσει και κυρίως διάθεση ν' αποδείξει ότι είναι ικανός να το πετύχει. Η πορεία του είναι αρκετά καλή παρά το γεγονός πως δεν έχει καιρό, που ενσωματώθηκε στην ομάδα. Με τα τωρινά δεδομένα μάλιστα δεν είναι αρκετά μακρινό και το ενδεχόμενο να μετατοπιστεί στη δεξιά πλευρά ο Βιεϊρίνια, προκειμένου να χωρέσουν οι δυο τους.

Διαβάστε ακόμη...