Μιτρίτσα: Όλα έδειχναν... ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Με τις ευλογίες του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ρουμανίας, Μιρέλ Ραντόι, αφίχθη στη Θεσσαλονίκη ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα, αν και όλα έδειχναν... ΠΑΟΚ για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό.
Πηγή: sdna.gr
Μιτρίτσα: Όλα έδειχναν... ΠΑΟΚ

Έχοντας βρεθεί ακόμη και στο MLS για 18 μήνες και έχοντας αποκτήσει τη δική του οικογένεια, η Ευρώπη φάνταζε... Ιθάκη. Για τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα η επιστροφή κρίθηκε επιβεβλημένη και το «φώναζαν» πια όλα γύρω του. Ακόμη και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρουμανίας, πίεσε με τον τρόπο του προκειμένου να πάρει τη μεγάλη απόφαση.

Όπως σημειώνει ο Τύπος της χώρας δεδομένης της αναπαραγωγής της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, ο Μιρέλ Ραντόι έβαλε το... χεράκι του στην υπόθεση ΠΑΟΚ καθώς ο ποδοσφαιριστής πήρε τις ευλογίες του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ρουμανίας, έχοντας κατανοήσει πλήρως πως αν θέλει να βρίσκεται στις επιλογές του, θα πρέπει να βρει μια ομάδα πιο κοντά στην πατρίδα του...

Και μπορεί η Κραϊόβα να έκανε όνειρα... απόκτησής του, θεωρώντας πως το γνήσιο παιδί του συλλόγου θα πάρει τη μεγάλη απόφαση της επιστροφής στην ομάδα της καρδιάς του, ήταν σαφές όμως πως οι Ρουμάνοι αδυνατούσαν να σταθούν στην εξίσωση της κουβέντας με τον ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Από τη στιγμή που εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ, όλα έγιναν πιο εύκολα στο μυαλό του. Ο Δικέφαλος, ωστόσο, κλήθηκε να λύσει τη δική του εξίσωση ανάμεσα σε New York και Αλ Αχλί καθώς υπήρχαν εκκρεμότητες ανάμεσα στις δύο ομάδες και αρκετά διαδικαστικά προκειμένου να ανάψουν το πράσινο φως για την παραχώρησή του.

Και μπορεί ο ποδοσφαιριστής να ήταν «ψημένος» με το... καλημέρα λόγω Λουτσέσκου, γεγονός που παραδέχθηκε και στη συνέντευξή του, ωστόσο, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ κράτησαν χαμηλούς τόνους όλο το προηγούμενο διάστημα, ανακοινώνοντας την απόκτησή του στο φινάλε της μεταγραφικής σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...