Τα δεδομένα για ΠΑΟΚ και Λιάιτς

Από sfina.gr:Μια πολύ δύσκολη μεταγραφική εξίσωση έχει βάλει στόχο ο ΠΑΟΚ να... λύσει τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου. Ο Δικέφαλος έχει βάλει σε περίοπτη θέση στην λίστα του για τα... ψώνια της τελευταίας στιγμής τον Άντεμ Λιάιτς της Μπεσίκτας!
Πηγή: sfina.gr
Τα δεδομένα για ΠΑΟΚ και Λιάιτς

Ξεκινώντας από τα βασικά: Ο Άντεμ Λιάιτς είναι εκτός πλάνων για τη Μπεσίκτας, γεγονός που έστρεψε τον έμπειρο μεσοεπιθετικό στην αγορά της Ιταλίας τις προηγούμενες ημέρες δεδομένου πως στο Καμπιονάτο κατέγραψε σπουδαίες σεζόν, αναγκάζοντας τους Τούρκους να δαπανήσουν κάτι περισσότερο από έξι εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Μπαίνοντας στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του με τη Μπεσίκτας, το κασέ του Άντεμ Λιάγιτς αγγίζει τα 2.650.000 ευρώ ποσό που αναγκάζει τους «αετούς» της Κωνσταντινούπολης να στραφούν στην αγορά και να συζητήσουν με υποψήφιους μνηστήρες την προοπτική αποχώρησής του ποδοσφαιριστή.

Γνωρίζοντας αυτές τις συνθήκες λοιπόν, ο ΠΑΟΚ μπήκε στην κουβέντα με τη Μπεσίκτας και επί της ουσίας προσφέρει στον ποδοσφαιριστή μισθό 1.300.000 ευρώ, κάνοντας την υπέρβαση για την περίπτωση Λιάιτς, με τους Τούρκους να εμφανίζονται θετικοί δεδομένου πως επιθυμούν να απαλλαγούν από το κασέ του και μένει να φανεί πως με τη στάση τους θα «ξεκλειδώσουν» την υπόθεση καθώς Μπεσίκτας και Λιάιτς έχουν κάνει σαφές πως δεν επιθυμούν να συνεχίσουν την από κοινού τους πορεία.

Το μεταγραφικό ντόμινο με Ιχατάρεν και Σαμπντόρια

Τα δημοσιεύματα από την Τουρκία παρουσίαζαν τη Σαμπντόρια ως υποψήφια για την απόκτησή του 29χρονου Σέρβου μεσοεπιθετικού από τη Μπεσίκτας. Μάλιστα, ορισμένα εξ αυτών θεωρούσαν αρκετά προχωρημένη την υπόθεση μέχρι να εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ, φέρνοντας τον Λιάιτς μια «ανάσα» από το να υπογράψει στην «Ντόρια», ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν μέσα σε λίγες ώρες για αυτή την δύσκολη υπόθεση.

Ο Δικέφαλος κατέθεσε το απόγευμα της Δευτέρας μια πρόταση 1.500.000 ευρώ για τον Άντεμ Λιάιτς, με τη συγκεκριμένη προοπτική να... συγκινεί τόσο τη Μπεσίκτας όσο και τον έμπειρο ποδοσφαιριστή αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σεργκέν Γιαλτσίν για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Την ίδια ώρα, όπως σημειώνουν τα ΜΜΕ της Ιταλίας, η συμφωνία ανάμεσα σε Γιουβέντους και Αϊντχόβεν για την απόκτηση του 19χρονου μέσου, Μοχάμεντ Ιχατάρεν, θεωρείται τελειωμένη και μόλις ολοκληρωθεί το deal, οι ποδοσφαιριστής θα δοθεί δανεικός στη Σαμπντόρια. Και αυτό γιατί δεν υπάρχει χώρος στο ρόστερ της «Μεγάλης Κυρίας» ενώ επιθυμούν να πάρει άμεσα παιχνίδια στα πόδια του.

Με τη συγκεκριμένη προσθήκη στο ρόστερ της, η Σαμπντόρια αποσύρεται από τον Λιάιτς, με τον ΠΑΟΚ να φαντάζει ως η ιδανικότερη ποδοσφαιρική στέγη για τον Σέρβο, με τις επόμενες ώρες να είναι αρκετά κρίσιμες...

Ο Δικέφαλος έχει προσεγγίσει με τον κατάλληλο τρόπο την περίπτωση του Άντεμ Λιάιτς και θέλει να τον αποκτήσει εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι θέλει ο ίδιος ο 29χρονος μεσοεπιθετικός να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του φεύγοντας από την Κωνσταντινούπολη και την Μπεσίκτας.

Διαβάστε ακόμη...