Σε ισχύ η πρόταση για Τζιοβίνκο

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ είχε ένα σχέδιο για να αποκτήσει απευθείας τον Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο από την Αλ Χιλάλ.
Πηγή: paok24.com
Σε ισχύ η πρόταση για Τζιοβίνκο

Με ένα ποσό 2,5 εκατομμυρίων θα διευκόλυνε στην προσπάθεια να μείνει ελεύθερος. Ουσιαστικά θα πλήρωνε και εκείνος μέρος της αποζημίωσής του. Κάπως έτσι θα έφευγε από εκεί και θα έρχονταν απευθείας στη Θεσσαλονίκη. Το σχέδιο δεν προχώρησε και ο Ιταλός έμεινε ελεύθερος με βάση τη δική του διαπραγμάτευση.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ σταμάτησε να ενδιαφέρεται, αλλά σε κάθε περίπτωση τώρα θα έχει να ανταγωνιστεί περισσότερες ομάδες. Η πρόταση του ΠΑΟΚ στον Τζιοβίνκο (περίπου 2,5 για δύο χρόνια) είναι σε ισχύ με τον ποδοσφαιριστή όντας ελεύθερος να ψάχνει και άλλες προτάσεις. Εξετάζει ομάδες και από την πατρίδα του και φέρεται να περιμένει την Σαμπντόρια.

Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό αξίζει να περιμένουμε αν ο ΠΑΟΚ τις επόμενες ημέρες κάνει κάποια υπέρβαση, καταθέτοντας μεγαλύτερη πρόταση. Εφόσον ο Τζιοβίνκο επιστρέψει στην Ευρώπη και ξεχάσει τις αμοιβές των 5-6 εκατομμυρίων, παραμένει και ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι, με έναν παίκτη και μία μεταγραφή που αποτελεί πολύ μεγάλη επιθυμία του προπονητή του.

Διαβάστε ακόμη...