«Ομάδα με ποιότητα ο ΠΑΟΚ, αλλά…»

Από thessports.gr: Για την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την ποιότητα της Μποέμιανς και τους παίκτες εμπειρίας του Δικεφάλου μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στην Ιρλανδία του ο ο Ρις Τίρνεϊ.
Πηγή: thessports.gr
«Ομάδα με ποιότητα ο ΠΑΟΚ, αλλά…»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιρλανδός μέσος της Μποέμιανς :

"Ίσως κάποιοι να υποτιμούν το ιρλανδικό ποδόσφαιρο, αλλά έχουμε αρκετή ποιότητα και εμείς. Υπάρχουν νεαροί και έμπειροι παίκτες στο πρωτάθλημα και ειδικά σε επίπεδο νεαρών παικτών, έχουμε πολλούς στο δικό μας ρόστερ.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα και προφανώς αρκετά έμπειρος σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, που περιμένει να προκριθεί από τα μεταξύ μας παιχνίδια, αλλά εμείς ανυπομονούμε για το δεύτερο παιχνίδι στην Ελλάδα.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει περισσότερη ποιότητα από εμάς, αλλά ξέρουμε ότι έχουμε και εμείς την δική μας ποιότητα και μπορούμε να δώσουμε περισσότερα στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε ανεβάσει πολύ τον πήχη της ποιότητας μας και είναι μια τεράστια πρόκληση για εμάς απέναντι σε μια ομάδα με τόσο ποιοτικούς παίκτες. Γνωρίζουμε ότι θα κάνουν ότι μπορούν για να πάρουν την πρόκριση, αλλά εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο στην Ευρώπη".

Διαβάστε ακόμη...