Στο «κάδρο» και ο Λούκας Τέιλορ!

Από paok24.com: Στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με την τελευταία προπόνηση της εβδομάδας να βρίσκεται σε εξέλιξη.
Πηγή: paok24.com
Στο «κάδρο» και ο Λούκας Τέιλορ!

Η δουλειά αναμένεται να επικεντρωθεί όπως και χθες σε θέματα που άπτονται της τακτικής που θα ακολουθήσει ο Δικέφαλος στη ρεβάνς με την Μποέμιαν, την ερχόμενη Πέμπτη στην Τούμπα (20:00), με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να σκέφτεται έντονα τη χρησιμοποίηση του Γιάσμιν Κούρτιτς από την αρχή του αγώνα, όπως διαβάσατε χθες στο PAOK24.

Παράλληλα όμως, στο μυαλό του Ρουμάνου προπονητή για την αρχική ενδεκάδα κόντρα στους Ιρλανδούς, που χθες ηττήθηκαν εκτός έδρας από την Γουότερφορντ Γιουνάιτεντ με 1-0 έχοντας έξι αλλαγές στο αρχικό σχήμα τους σε σχέση με το πως παρατάχθηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ, υπάρχει και ο Λούκας Τέιλορ, ακόμα και αν ο χθεσινός τραυματισμός του Ροντρίγκο Σοάρες στον τετρακέφαλο αποδειχθεί επιπόλαιος.

Και αυτό γιατί ο πρώην δεξιός μπακ της Ντνίπρο μπορεί να αποδειχθεί περισσότερο... χρήσιμος στην "ασπρόμαυρη" επίθεση σε σχέση με τον συμπατριώτη του, με την πιθανή χρησιμοποίηση του Τέιλορ στο βασικό σχήμα να σηματοδοτεί το επίσημο ντεμπούτο του με τα χρώματα του ΠΑΟΚ αλλά και την πρώτη του συμμετοχή σε παιχνίδι ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Διαβάστε ακόμη...