Δυνατό ξεκίνημα από τον Ολιβέιρα

Από paok24.com: Για την απόκτηση του Νέλσον Ολιβέιρα πίεσε πολύ ο Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό να δικαιώνεται από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις του Πορτογάλου φορ με τη φανέλα του Δικεφάλου.
Πηγή: paok24.com
Δυνατό ξεκίνημα από τον Ολιβέιρα

Ο Ολιβέιρα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας των ασπρόμαυρων στην Ολλανδία μέτρησε συνολικά τρία γκολ, ένα με τη Σαρλερουά και δύο με τη Χέρακλες δείχνοντας με το "καλημέρα" ότι θα αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση για την επίθεση του ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς στο Δουβλίνο, ο Λουτσέσκου τον εμπιστεύτηκε δίνοντάς του φανέλα βασικού, με τον Πορτογάλο να πετυχαίνει το πρώτο επίσημο γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αν και η συνολική επιθετική λειτουργία της ομάδας δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή.

Αναμφίβολα στη γραμμή κρούσης ο Δικέφαλος του Βορρά παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενισχυμένος, τόσο με την παρουσία του "ζεστού" από το ξεκίνημα Ολιβέιρα, όσο και με την ανανέωση του Κάρολ Σφιντέρσκι, με την προσοχή όλων να είναι πλέον στο να βρεθούν οι λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι της ομάδας για να γίνει ακόμα πιο εύκολη η δουλειά των δύο επιθετικών του ΠΑΟΚ.

 

Διαβάστε ακόμη...