Ντεμπούτο ξανά στην Ευρώπη

Από paok24.com: Το κοινό στοιχείο της δεύτερης "πρεμιέρας" του Ρουμάνου τεχνικού
Πηγή: paok24.com
Ντεμπούτο ξανά στην Ευρώπη

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, μετά από δύο χρόνια κι είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει το δεύτερο ντεμπούτο του στον πάγκο του Δικεφάλου. Αυτό ουσιαστικά έγινε με τον Βόλο αλλά εδώ γίνεται λόγος για το επίσημο ντεμπούτο του Ρουμάνου τεχνικού.

Όπως και την πρώτη φορά που ανέλαβε τις τύχες του Δικεφάλου, έτσι και φέτος υπάρχει ένα κοινό στοιχείο. Το πρώτο του παιχνίδι ως προπονητής των ασπρόμαυρων θα είναι για τα προκριματική ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το 2017 ο Λουτσέσκου είχε διαδεχθεί στον πάγκο του ΠΑΟΚ τον Αλεξάντερ Στανόγιεβιτς. Ο Σέρβος έφυγε από τον Δικέφαλο παρά την πρόκριση επί της Ολιμπίκ Ντόνετσκ κι ο Ρουμάνος κλήθηκε να οδηγήσει την ομάδα στους ομίλους του Europa League.

Το παιχνίδι με την Έστερσουντ στην Τούμπα ήταν το επίσημο ντεμπούτο του Ραζβάν Λουτσέσκου με το τελικό 3-1 να δίνει στον ΠΑΟΚ το προβάδισμα. Τελικά η πρόκριση δεν ήρθε αλλά οι επιτυχίες που ακολούθησαν είναι γνωστές. Την Τρίτη ο Ρουμάνος θα κάνει τη δεύτερη "πρεμιέρα" του και πάλι σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Αυτή τη φορά εκτός έδρας κόντρα στη Μποέμιαν κι όχι στο Europa League αλλά στο Europa Conference.

Διαβάστε ακόμη...