PAOK for three

Από paok24.com: Μετά το κάζο του 2019-20, όλοι όσοι ασχολούνται με την ομάδα μπάσκετ του πέρσι φοβήθηκαν την ομάδα παραπάνω από όσο έπρεπε.
Πηγή: paok24.com
PAOK for three

Έτσι η επιτυχία στο τέλος της σεζόν με την 5η θέση, τον ημιτελικό κυπέλλου που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και τον κορμό της ομάδας που έμεινε για τη νέα σεζόν, όλοι δείχνουν να είναι παραπάνω από χαρούμενοι με τις εξελίξεις. Τα περισσότερα φώτα, πέφτουν και δικαιολογημένα, πάνω στον Θανάση Χατζόπουλο. Αυτός βγήκε μπροστά, πάλεψε με τους "δεινόσαυρους" που εξ αρχής των ειρωνεύτηκαν και εν συνεχεία κέρδισε κάθε μάχη που έδωσε είτε στο οργανωτικό επίπεδο, είτε στο οικονομικό επίπεδο, είτε στο αγωνιστικό επίπεδο, είτε στο μεγάλο στοίχημα της ΑΜΚ από τον κόσμο της ομάδας.

Τι θα περιμένουμε όμως από το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας. Με το ρόστερ να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, ο ΠΑΟΚ μετρά 15 επαγγελματικά συμβόλαια σε ισχύ, με τον Ελάιζα Μήτρου Λονγκ να περίμενε την τελική απόφαση της ομάδας, σύμφωνα πάντα με το διαβατήριο του και τη πιθανότητα να παίξει σαν Έλληνας στην ομάδα. Οι αλλαγές που αναμένονται να γίνουν, θα είναι οι Ιατρίδης, Παπασάβγλου και Καραγιαννίδης που μπορεί να παραχωρηθούν δανεικοί και έτσι να έρθει ένας Έλληνας παίκτης στο "4".

Οι 11 σίγουροι πάντως για το επόμενο ρόστερ είναι οι Γκρίφιν, Λοβ, Ρούμογλου, Τολιόπουλος, Χριστοδούλου, Γιάνκοβιτς, Κάρτερ, Καμπερίδης, ΝτιΛέο, Τζόουνς και Ογκμπέιντ. Τι κοινό έχουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και πάνω σε ποιο σημείο θέλει να πατήσει ο προπονητής της ομάδας Αριστείδης Λυκογιάννης;

Πέραν της ενέργειας και της ταχύτητας, όλοι οι περιφερειακοί του ΠΑΟΚ, πέραν των δύο σέντερ του έχουν έφεση στο τρίποντο. Άλλοι κλασικοί σουτέρ όπως ο Τολιόπουλος, ο Χριστοδούλου, ο Καμπερίδης, ο Κάρτερ και ο ΝτιΛέο και άλλοι παίκτες που μπορούν να απειλήσουν με κάθε τρόπο το αντίπαλο καλάθι, αλλά με ιδιαίτερη ευκολία σκοράρουν και πίσω από τα 6,75 όπως οι Ρούμογλου, Γκρίφιν, Λοβ και ο Γιάνκοβιτς. Όταν λοιπόν από τους 11 σίγουρους παίκτες του ΠΑΟΚ, οι 9 μπορούν να απειλήσουν με άνεση από το τρίποντο, αυτό δείχνει μία μεγάλη δυναμική για την ομάδα του ΠΑΟΚ που τη νέα χρονιά θέλει να κρατήσει τα κεκτημένα εντός Ελλάδας, να δει την κλήρωση του κυπέλλου μήπως δώσει κάποια ευκαιρία, αλλά σίγουρα θα θέλει και μία καλή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που θα ανεβάσει και το όνομα της ομάδας εν όψει της επόμενης σεζόν.

Ο ΝτιΛέο με 40% στο ισπανικό πρωτάθλημα. Οι Χριστοδούλου, Κάρτερ και Καμπερίδης με πάνω από 35% στο ελληνικό πρωτάθλημα, οι Γκρίφιν και Λοβ όπως τους είδαμε πέρσι, ο Τολιόπουλος που είχε σηκώσει το βάρος του σκοραρίσματος σε Άρη και Ιωνικό, δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν μπορεί να γίνει ακόμα πιο θεαματικός και έτσι να τραβήξει πάνω περισσότερα βλέμματα, αλλά και περισσότερο κόσμο στο γήπεδο που θα θέλει να χαρεί την ομάδα, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει την περασμένη σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...