Μία… πρωτάρα στον δρόμο του ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ θα βρει μπροστά του την Μποέμιανς στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League και το PAOK24 κάνει focus στην ιρλανδική ομάδα.
Πηγή: paok24.com
Μία… πρωτάρα στον δρόμο του ΠΑΟΚ

Η Μποέμιανς επικράτησε με 3-0 της Ντουντελάνζ χθες το βράδυ και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης, περιμένοντας πλέον την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Ιρλανδία την Τρίτη το βράδυ (21:45), με τη ρεβάνς να πραγματοποιείται σε δύο εβδομάδες στην Τούμπα.

Οι Ιρλανδοί, βρίσκονται τη δεδομένη χρονική στιγμή στην 4η θέση του πρωταθλήματος της Ιρλανδίας με 31 πόντους, έχοντας να επιδείξουν εννιά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και 7 ήττες, ενώ την τελευταία αγωνιστική αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 με την Λόνγκφορντ Τάουν.

Πέρυσι, η Μποέμιανς τερμάτισε στη 2η θέση με 37 πόντους, έντεκα λιγότερους από την πρωτοπόρο Σάμροκ Ρόβερς, με τον Κιθ Λονγκ να κάθεται στον πάγκο της. Ο Τζόρτζι Κέλι αποτελεί το... βαρύ πυροβολικό, έχοντας σκοράρει 12 γκολ, ενώ γενικότερα το ρόστερ της αποτελείται από Ιρλανδούς ποδοσφαιριστές και υπάρχει ένας Νιγηριανός, ένας από τη Μαδαγασκάρη και δύο από την Σκωτία.

Διαβάστε ακόμη...