Αυτή είναι η Φέγενορντ

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την παρουσία του στην Ολλανδία κι ετοιμάζει βαλίτσες για τη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: paok24.com
Αυτή είναι η Φέγενορντ

Λίγο πριν την αναχώρησή της, η ομάδα θα δώσει σήμερα ένα τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, αντιμετωπίζοντας τη Φέγενορντ στο De Kuip, το "στολίδι" του Ρότερνταμ που έχει χωρητικότητα 51,117 θέσεων.

Για τον αγώνα έχουν εκδοθεί κανονικά εισιτήρια από την ολλανδική ομάδα, τηρώντας βέβαια όλα τα πρωτόκολλα, ενώ οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους είτε το πιστοποιητικό νόσησης, είτε το πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε το αρνητικό τεστ μέχρι και 24 ώρες πριν.

Οι Ολλανδοί έχουν κάνει 5 μεταγραφές μέχρι σήμερα στο φετινό καλοκαίρι, βγάζοντας μεταξύ άλλων το ποσό του 1 εκατ. ευρώ για τον Πέντερσεν, που "μετακόμισε" από τη Μόλντε στην ομάδα τους, με το ρόστερ τους να περιλαμβάνει αρκετούς παίκτες από τη χώρα:

Πριν από μερικές ημέρες, η Φέγενορντ αντιμετώπισε την Ντρίτα εκτός έδρας, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 0-0, ενώ η ρεβάνς είναι την Πέμπτη (29/7 21:0) στη έδρα της, με φόντο την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Στις 3/7, η ομάδα του Άρνε Σλοτ αντιμετώπισε την ΑΕΚ σε φιλικό παιχνίδι κι επικράτησε με 3-1, ενώ πέρυσι τερμάτισε στην 4η θέση της Eredivisie με 59 πόντους.

Διαβάστε ακόμη...