Ξημερώματα δίνεις… τελικό!

Από paok24.com:Στην πρεμιέρα του Gold Cup, του αντίστοιχου Euro δηλαδή της Βόρειας Αμερικής, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής, το Σουρινάμ ηττήθηκε από την Τζαμάικα με σκορ 2-0 σε παιχνίδι που ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ πήρε φανέλα βασικού και αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκειά του.
Πηγή: paok24.com
Ξημερώματα δίνεις… τελικό!

Σε λίγες ώρες και πιο συγκεκριμένα στις 3:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, το Σουρινάμ θα αντιμετωπίσει την Κόστα Ρίκα στο πλαίσιο της 2ης φάσης του Gold Cup, στο Ορλάντο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Από τη στιγμή που στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και η Κόστα Ρίκα κέρδισε στην δική της πρεμιέρα τη Γουαδελούπη με 3-1, ο "Μπίσε" και η παρέα του χρειάζονται τους τρεις βαθμούς εάν θέλουν να έχουν ρεαλιστικές ελπίδες για πρόκριση, εάν θεωρηθεί δεδομένη η νίκη της Τζαμάικα εις βάρος της Γουαδελούπης, σήμερα τα ξημερώματα στις 13:30.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μπίσεσβαρ θα παραμείνει στις ΗΠΑ τουλάχιστον μέχρι τις 21 Ιουλίου, όποτε και ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων, με το Σουρινάμ να αντιμετωπίζει τη Γουαδελούπη στο Τέξας.

Διαβάστε ακόμη...