Η «ομάδα» του Λουτσέσκου!

Απο sdna.gr: Είναι σαφές πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελεί τον πρωταγωνιστή του φετινού ΠΑΟΚ, η παρουσία του οποίου είναι ιδιαίτερα έντονη σε κάθε έκφανση της ασπρόμαυρης καθημερινότητας. Από κοντά και οι άνθρωποι της εμπιστοσύνης του!
Πηγή: sdna.gr
Η «ομάδα» του Λουτσέσκου!

Ο κάθε προπονητής έχει τον τρόπο του, τη δική του φιλοσοφία, κάτι που περνά και μέσα από τον τρόπο της δουλειάς του. Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για έναν προπονητή που έχει ενεργό ρόλο μέσα στο πρόγραμμα καθώς δεν διστάζει να γίνεται κομμάτι αυτής, συμμετέχοντας μαζί με τους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να γίνει σαφές τί και πώς το θέλει.

Στη φετινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ο άνθρωπος που συμπληρώνει προπονητικά τον Λουτσέσκου είναι ο Κριστιάνο Μπάτσι που επί της ουσίας είναι υπεύθυνος για το πρόγραμμα της ομάδας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως οι δύο τους αναλαμβάνουν κάθε γκρουπ ξεχωριστά, είτε αφορά την τακτική είτε τους αυτοματισμούς, όπως έγινε και κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης επί ολλανδικού εδάφους σε δύο διαφορετικά γήπεδα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οι συνεργάτες του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν σταμάτησαν τη δουλειά ούτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με προορισμό την Ολλανδία, με τον νέο προπονητή τερματοφυλάκων, Χοσέ Μορέιρα, να τα λέει για αρκετή ώρα με τον Κριστιάνο Μπάτσι, μελετώντας διάφορες στατικές φάσεις από υλικό που είχε στα χέρια του...

Στο τέλος της προπόνησης, ξεχώρισε το στιγμιότυπο με τον Πάολο Καστορίνα και τον Γιάννη Μιχαηλίδη. Πρόκειται για new entry στην οικογένεια του ΠΑΟΚ καθώς είναι ο άνθρωπος που πλαισιώνει το τιμ του Λουτσέσκου, έχοντας αναλάβει χρέη υπευθύνου για την ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών. Ο Ιταλός ασχολήθηκε για αρκετή ώρα με το νεαρό αμυντικό, δουλεύοντας και δοκιμάζοντας μαζί του το δεξί πόδι σε κινήσεις και σουτ δεδομένου πως χρησιμοποιεί κυρίως το αριστερό.

Τα πάντα μοιάζουν, τουλάχιστον σε μια πρώτη ανάγνωση, άψογα μοιρασμένα στο τιμ που έχει επιλέξει ο Ρουμάνος να έχει δίπλα του προκειμένου να ενισχύουν το έργο του, δουλεύοντας ακόμη και πάνω στην παραμικρή λεπτομέρεια. Και οι προαναφερθέντες είναι μόλις ένα κομμάτι του γκρουπ καθώς ο Λουτσέσκου πλαισιώνεται και από άλλους, όπως για παράδειγμα ο Παντελής Κωνσταντινίδης, εκ των στενών συνεργατών του, αγωνιστικά και μη, στον ΠΑΟΚ.

Και καθώς λένε πως πίσω από έναν ικανό άνθρωπο υπάρχουν πάντα άλλοι ικανοί άνθρωποι, ο Λουτσέσκου φαίνεται και να το ξέρει καλά αλλά και να το κάνει πράξη!

Διαβάστε ακόμη...