“Ξεκάθαρος” ο ατζέντης του Ζαμπά

Από paok24.com: Μετά τα δημοσιεύματα το μεσημέρι για το μέλλον του Λέο Ζαμπά στην Βάσκο Ντα Γκάμα και την πιθανή επιστροφή του στον ΠΑΟΚ νωρίτερα από το τέλος του δανεισμού του, για την υπόθεση μίλησε και ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή.
Πηγή: paok24.com
“Ξεκάθαρος” ο ατζέντης του Ζαμπά

Νωρίτερα οι Βραζιλιάνοι είχαν αποκαλύψει ότι ο ΠΑΟΚ μετά από επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου κάλεσε τον παίκτη να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι και όχι τον Γενάρη όπως προβλέπει η συμφωνία των δύο ομάδων. Εν τέλει σύμφωνα με τα δεδομένα που παρουσίασαν οι Βραζιλιάνοι, ο ΠΑΟΚ δέχθηκε αρνητική απάντηση από την Βάσκο, κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνει και ο μάνατζερ του σε νέες του δηλώσεις.

"Το θέμα έχει λυθεί. Όλα τακτοποιήθηκαν ανάμεσα στην Βάσκο και τον ΠΑΟΚ. Το πιο σημαντικό για τον Λέο είναι ότι είναι συγκεντρωμένος στην προσπάθεια του να βοηθήσει τη Βάσκο να ανέβει στην πρώτη κατηγορία. Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στην Βάσκο που επένδυσε στην αποθεραπεία του παίκτη. Υπήρξε ένα αίτημα επιστροφής του, από τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ που ήδη έχει συνεργαστεί μαζί του και συνεργάτες του επικοινώνησαν μαζί μας επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον του για τον Ζαμπά.

Μιλήσαμε πολύ και με την οικογένεια του και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το καλύτερο είναι να παραμείνει εδώ και να βοηθήσει το πλάνο της Βάσκο"

Διαβάστε ακόμη...