Το πρόβλημα στο κέντρο είναι και ποσοτικό

Από paok24.com;Μπορεί η ομάδα να συνεχίζει την προετοιμασία της, ωστόσο τα υπόλοιπα ζητήματα του Δικεφάλου τρέχουν καθημερινά κι ένα εξ' αυτών είναι η στελέχωση ενός ποιοτικού ρόστερ.
Πηγή: paok24.com
Το πρόβλημα στο κέντρο είναι και ποσοτικό

Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια πλησιάζουν και πλέον απομένει ένας μήνας για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας. Εκεί ο ΠΑΟΚ προς το παρόν αντιμετωπίζει προβλήματα. Τόσο όσον αφορά το φορ. Ο Σφιντέρσκι απουσιάζει λόγω άδειας ενώ δεύτερος δεν υπάρχει.

Κι αν πούμε πως ο Πολωνός θα ενταχθεί με την υπόλοιπη ομάδα και θα είναι έτοιμος στις αρχές Αυγούστου, καθώς και η υπόθεση του Ολιβέιρα θα έχει αίσιο τέλος, τότε στην άλλη θέση που ο Δικέφαλος πονά δεν υπάρχει ως τώρα κάποια ιδιαίτερη κινητικότητα. Ο ΠΑΟΚ έχει θέμα στο κέντρο. Όχι μόνο ποιοτικό αλλά πλέον και ποσοτικό. Η απόφαση να πάει ο Ντόουγκλας Αουγκούστο με την Εθνική Ομάδα της Βραζιλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μεγαλώνει το κενό στο ρόστερ ενόψει των πρώτων επίσημων αγώνων. Οι Σβααμπ, Τσιγγάρας κι Ελ Καντουρί είναι εδώ από την προηγούμενη χρονιά. Αντικαταστάτες όμως αναζητούνται ακόμη.

Η περίπτωση του Άντερσον Εσίτι είναι ιδιαίτερη με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει μια ευκαιρία στον παίκτη, βλέποντας τι μπορεί να προσφέρει. Τα χαρακτηριστικά όμως που έλειπαν από το παιχνίδι του Δικεφάλου δεν μπορούν να καλυφθούν με την επιστροφή του δανεικού Εσίτι. Στο ρόστερ υπάρχει κι ο Νινούα με τον Γεωργιανό ωστόσο να μην κατάφερε να καθιερωθεί ούτε στο rotation την περασμένη σεζόν.

Οι 3+1 (Εσίτι) διαθέσιμες επιλογές είναι ένα ιδιαίτερα ριψοκίνδυνο κι επίφοβο νούμερο καθώς στο απευκταίο σενάριο που υπάρξει κάποιος τραυματισμός τότε ο Δικέφαλος δε θα έχει παρά μόνο μια βασική 3άδα για το κέντρο του. Το θέμα λοιπόν τη στιγμή αυτή πέρα από ποιοτικό είναι και ποσοτικό.

Διαβάστε ακόμη...