Η πολυτέλεια ενός «ελεύθερου»

Από sdna.gr : Η περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα αποτελεί την επιτομή της... πολυτέλειας που απολαμβάνει ο ελεύθερος ποδοσφαιριστής, την ώρα που ο ΠΑΟΚ «καίγεται» για την απόκτηση φορ.
Πηγή: sdna.gr
Η πολυτέλεια ενός «ελεύθερου»

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Εδώ και αρκετές ημέρες, ο ΠΑΟΚ ασχολείται με την περίπτωση του Πορτογάλου επιθετικού. Ο Νέλσον Ολιβέιρα φάνηκε πως είναι ο «εκλεκτός» για την επίθεση δεδομένου πως ικανοποιεί απόλυτα τα «θέλω» του Ραζβάν Λουτσέσκου. Και από τη στιγμή που ο Ρουμάνος υπέδειξε τον πρώην φορ της ΑΕΚ, οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν δίαυλο επικοινωνίας με τους εκπροσώπους του.

Από την ενασχόληση με τον Ολιβέιρα, έγινε σαφές πως ο ΠΑΟΚ προτίθεται να βάλει το χέρι στην τσέπη για την εν λόγω μεταγραφή καθώς τα νούμερα που συνοδεύουν τον ποδοσφαιριστή αγγίζουν το εκατ. συν μπόνους αναλόγως με τον τρόπο που θα καλυφθούν. Επί του παρόντος, και μια εβδομάδα ακριβώς πριν αναχωρήσει η αποστολή για την Ολλανδία, η υπόθεση φορ -είτε αφορά τον Ολιβέιρα είτε όχι- δεν έχει κλείσει, γεγονός που δημιουργεί μια... παγωμάρα καθώς είναι επιτακτική ανάγκη να καλυφθεί άμεσα. Στην παρούσα φάση, και με τον Σφιντέρσκι εκτός, ο ΠΑΟΚ προπονείται με τους νεαρούς Κούτσια και Γκορτεζιάνι.

Συνεπώς η «μπάλα» βρίσκεται στα πόδια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για να δρομολογηθούν άμεσα οι εξελίξεις στο εν λόγω μέτωπο καθώς η πλευρά Ολιβέιρα απολαμβάνει την πολυτέλεια που του δίνει η ταμπέλα του «ελεύθερου» ποδοσφαιριστή που σκανάρει την ποδοσφαιρική αγορά, μπορεί και παίζει με τον χρόνο και ορίζει τα «θέλω» του, γνωρίζοντας με βεβαιότητα και την πίεση που υφίσταται η άλλη πλευρά.

Και η άλλη πλευρά καλείται για κίνηση ματ προκειμένου να δει αποτέλεσμα εντός του χρονοδιαγράμματος...

Διαβάστε ακόμη...