Δεύτερη απαιτητική εβδομάδα

Από paok24.com: Στη δεύτερη απαιτητική της εβδομάδα μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν που συνεχίζεται από τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: paok24.com
Δεύτερη απαιτητική εβδομάδα

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου φρόντισε να δώσει το στίγμα του τρόπου με τον οποίο θα προχωρήσει το «χτίσιμο» του Δικεφάλου μέσω των διπλών προπονήσεων της περασμένης εβδομάδας εκεί όπου το βάρος έπεσε στο κομμάτι της τακτικής, αλλά και στη φυσική κατάσταση.

Μετά το ρεπό της Κυριακής και την ακύρωση της απογευματινής προπόνησης του Σαββάτου λόγω των εμβολιασμών στους οποίους υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, οι ασπρόμαυροι δίνουν και πάλι ραντεβού τη Δευτέρα στη Νέα Μεσημβρία.

Την Παρασκευή είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό της φετινής προετοιμασίας με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Βόλο στην Τούμπα στις 19:00.

Εν συνεχεία το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες θα ετοιμάσουν βαλίτσες, καθώς την μεθεπόμενη Δευτέρα (12/7) είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία και το Άπελντοορν εκεί όπου μέχρι τις 26/7 θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ θα δοθεί και μια σειρά δυνατών φιλικών παιχνιδιών.

Διαβάστε ακόμη...