Συμφωνία ΠΑΟΚ με Κάρτερ για παραμονή!

Από sdna.gr: Σημαντική κίνηση για τον ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν! Η πρώτη παραμονή ξένου, ήρθε από τον Τζος Κάρτερ, ο οποίος απάντησε θετικά στην πρόταση και θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης και την επόμενη χρονιά.
Πηγή: sdna.gr
Συμφωνία ΠΑΟΚ με Κάρτερ για παραμονή!

Ο Τζος Κάρτερ ήρθε στα μέσα της περσινής σεζόν, αντικαθιστώντας στο ρόστερ τον Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ που είχε τραυματιστεί σοβαρά και "κούμπωσε" πολύ εύκολα.

Ο Άρης Λυκογιάννης είχε βρει στο πρόσωπο του, ένα ψηλό τριάρι, με καλό μακρινό σουτ, ο Αμερικανός βρήκε εύκολα χημεία στην ομάδα και παρότι προερχόταν από αγωνιστική απραξία, με την ποιότητα του, βοήθησε πολύ στη μετέπειτα πορεία της ομάδας.

Η δυσκολία στην προσπάθεια να πειστεί να παραμείνει ήταν το κασέ του, όμως στις διαπραγματεύσεις μαζί του, βρέθηκε η φόρμουλα προκειμένου να απαντήσει θετικά και να είναι όλοι ικανοποιημένοι.

Έτσι, ο Κάρτερ απάντησε θετικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ και ο Λυκογιάννης θα έχει και του χρόνου στη "μηχανή" του έναν παίκτη, με την ποιότητα, την εμπειρία και τα χαρακτηριστικά του Αμερικανού, με το πλεονέκτημα ότι πλέον δε θα χρειάζεται... καθόλου χρόνο προσαρμογής και θα είναι από την αρχή με την ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...