Φάρκε: «Έπαιζε σε μεγάλη ομάδα ο Γιαννούλης»

Από inpaok.com: Οι πρώτες δηλώσεις του Γερμανού τεχνικού της Νόριτς αλλά και του πρώην μπακ του ΠΑΟΚ
Πηγή: inpaok.com
Φάρκε: «Έπαιζε σε μεγάλη ομάδα ο Γιαννούλης»

Την ικανοποίηση του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς (δείτε εδώ) εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας Ντάνιελ Φάρκε, υπογραμμίζοντας ότι ο Έλληνας μπακ είχε ήδη μεγάλη εμπειρία, αφού έπαιζε σε μια μεγάλη ελληνική ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε:

«Με τον Δημήτρη ήμασταν από την αρχή πεπεισμένοι για τις δυνατότητες του. Είναι σε εξαιρετική ηλικία και έχει ήδη μεγάλη εμπειρία. Έπαιζε σε μια μεγάλη ελληνική ομάδα (τον ΠΑΟΚ) και είναι σταθερό μέλος της Εθνικής του».

Από την πλευρά του ο πρώην μπακ του Δικεφάλου τόνισε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι εδώ. Μετά τους πρώτους τέσσερις μήνες του δανεισμού μου πλέον έχουμε οριστικό deal και δεν μπορώ να περιμένω για την επόμενη σεζόν! Ανυπομονώ να παίξω κόντρα σε όλες αυτές τις μεγάλες ομάδες και να δούμε τα όρια μας σαν ποδοσφαιριστές. Περιμένω ότι θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια κόντρα σε αυτές τις ομάδες αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι».

Για την προσαρμογή του στην Αγγλία:

«Το μετακομίζεις σε μια νέα χώρα είναι λίγο δύσκολο στην αρχή, αλλά όλα τα παιδιά ήταν φιλικά και η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι καλή. Είμαστε σαν οικογένεια».

Διαβάστε ακόμη...