Οι αριθμοί της αυτοκρατορίας

Από paok24.com: Λίγες ημέρες έχουν περάσει από την κατάκτηση του 16ου πρωταθλήματος από τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ που συνεχίζει την αυτοκρατορία της εντός των συνόρων.
Πηγή: paok24.com
Οι αριθμοί της αυτοκρατορίας

Χαρακτηριστικό της δυναμικής του Δικεφάλου είναι το γεγονός ότι με τον φετινό τίτλο έχει καταφέρει να κατακτήσει όσους τίτλους έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν μαζί όλες οι υπόλοιπες ομάδες στην ιστορία της Α' Εθνικής!

Μετά τον παρθενικό τίτλο του 2002 και με μια μικρή... διακοπή το 2014, οι ασπρόμαυρες είναι οι απόλυτες κυρίαρχες στο ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο.

Αγνοώντας εδώ και χρόνια τι θα πει ήττα, την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες κατάφεραν να καταγράψουν ακόμη ένα ιστορικό ρεκόρ, πανηγυρίζοντας τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη στην ιστορία του τμήματος, με το 15-0 κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 69 γκολ υπέρ – 2 κατά, πετυχαίνοντας φυσικά το απόλυτο των νικών (10 στα 10), με τη συνολική επιθετική συγκομιδή της σεζόν να φτάνει στα 71 γκολ, αφού προστέθηκαν και τα δύο στον τελικό του Βόλου.

Μπορεί η Γκιζέλα Μπετανκούρ να έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού, όμως ο Δικέφαλος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος αναδείχτηκε η Σπυριδωνίδου με 22, με την Πούλιου να ακολουθεί με 14.

8 γκολ είχε η Ελένη Κακαμπούκη, 6 η Μήτκου, 5 η Στράντζαλη, 3 Μπαξεβάνου και Πίτσιου, 2 Καραπέτσα, Γκάτσου και από 1 οι Μάρκου, Κωνσταντίνου, Βαρδαλή.

 

Διαβάστε ακόμη...