Πρώτη επαφή και… απόσταση με Γκρίφιν

Από paok24.com: Η παρουσία του Μάλκολμ Γκρίφιν στον ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν, άφησε άπαντες στην ομάδα ικανοποιημένους, ενώ και ο ίδιος είχε να λέει τα καλύτερα για την περσινή συνεργασία.
Πηγή: paok24.com
Πρώτη επαφή και… απόσταση με Γκρίφιν

Άλλωστε, ο Αμερικανός δεν είχε κρύψει παλιότερα ότι δεν ήταν και ιδιαίτερα θετικός για την επιστροφή του στην Ελλάδα, καθώς στις προηγούμενες συνεργασίες του, είχε διάφορα θέματα στο οικονομικό κομμάτι. Ωστόσο με τον ΠΑΟΚ, πήγαν όλα άψογα, ενώ και ο ίδιος επέστρεψε στα καλά του στάνταρ, βοηθώντας στην επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη και στην πέμπτη θέση στη Basket League.

Στον ΠΑΟΚ, θα ήθελαν να κρατήσουν έναν κορμό από την περσινή ομάδα και σε αυτήν την επόμενης σεζόν και ο Γκρίφιν αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι. Στην πρώτη επαφή που έγινε όμως, υπήρξε σημαντική απόσταση στο οικονομικό, δεδομένου ότι η πλευρά του Αμερικανού, μετά την πολύ καλή χρονιά που έκανε, έχει ανεβάσει αρκετά τις απαιτήσεις της.

Επίσης από την πλευρά του Γκρίφιν, προκύπτει ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες του εξωτερικού, ωστόσο στον ΠΑΟΚ έχουν τη διάθεση να τον περιμένουν, καθώς ο Λυκογιάννης τον ξέρει καλά και οι δυο τους, έχουν πολύ καλή σχέση.

Και του Γκρίφιν το θέμα θα χρειαστεί... υπομονή, όπως και άλλες ανάλογες κουβέντες που έχουν γίνει, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι περισσότεροι παίκτες που είναι στην αγορά, έχουν αρκετά ανεβασμένες οικονομικές απαιτήσεις.

O ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, έχει ξεκαθαρίσει ότι, ναι μεν θα ανέβει λίγο στο μπάτζετ του, λόγω BCL κυρίως, αλλά η άνοδος αυτή, δεν αναμένεται να έχει μεγάλες αποκλίσεις από την περσινή του λογική.

Διαβάστε ακόμη...