Το μυστικό του Λουτσέσκου

Απο FORZA: Eίναι γνωστό πως όταν ο Λουτσέσκου ακούει ότι έφυγε από τον ΠΑΟΚ για τα χρήματα της Αλ Χιλάλ, τρελαίνεται... Όσοι τον γνώρισαν καλά στον ΠΑΟΚ, πάντως, λένε ότι δικαίως τρελαίνεται διότι ο Ρουμάνος δεν είναι παραδόπιστος.
Πηγή: forza
Το μυστικό του Λουτσέσκου

H FORZA αποκαλύπτει ότι ο Λουτσέσκου, που ποντάρει πολύ στο ομαδικό πνεύμα, έκανε στη διετία που δούλεψε στον ΠΑΟΚ κάτι που λίγοι άνθρωποι κάνουν και μάλιστα μακριά από τη δημοσιότητα.

Συχνά, όταν πληρώνονταν, δεν ξεχνούσε τους χαμηλά αμειβόμενους της ομάδας, που είχαν καθημερινή τριβή με το αγωνιστικό τμήμα. Ο Λουσκέσκου έδινε στον καθένα έναν φάκελο με ένα όχι ευκαταφρόνητο ποσό σ΄ αυτούς τους ανθρώπους, ως ένα ευχαριστώ για τη συμβολή τους στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας. Κι αυτό δεν έδειχνε έναν άνθρωπο που νοιάζεται μόνο για την τσέπη του!

ΜΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΣΥΖΥΓΟΣ

Με τη σύζυγό του, Άννα, βρέθηκε αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη ο Ράζβαν Λουτσέσκου και σήμερα Σάββατο, επιστρέφουν στο Βουκουρέστι. Η σύζυγός του ήρθε για να βρουν και σπίτι (προτιμούν το κέντρο) και το εντυπωσιακό είναι ότι μιλά άπταιστα ελληνικά. Αν κάποιος δεν την γνωρίζει, μπορεί να την περάσει και για Ελληνίδα!

ΕΞΟΙΚΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΜΟΡΕΪΡΑ

Ο 39χρονος Πορτογάλος προπονητής τερματοφυλάκων, Ζοζέ Μορέιρα καταλαβαίνει λίγα ελληνικά και είναι εξοικειωμένος με τη γλώσσα. Ως τερματοφύλακας έπαιξε τρία χρόνια στην Κύπρο, φορώντας τη φανέλα της Ομόνοιας και τα ελληνικά τα πιάνει!

ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΡΕΜΠΕ

Ο Όλαφ Ρέμπε έφυγε τον Μάρτιο από τη Θεσσαλονίκη και όπως είναι γνωστό συνεχίζει την καριέρα του στη Νυρεμβέργη, στην οποία έπεσε αμέσως στα βαθιά και έχει σχεδόν κλείσει το ρόστερ για την επόμενη σεζόν.

Ο Ρέμπε ξεκίνησε πολύ καλά στη νέα του ομάδα και μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα τον επαίνεσε δημόσια ο άμεσος προϊστάμενός του.

Ο Ντίτμαρ Χέκινγκ, ο οποίος ήταν προπονητής της Βόλφσμπουργκ όταν δούλευε εκεί ο Ρέμπε (κι όταν έπαιζε ο Βιεϊρίνια!) είναι σήμερα επικεφαλής της Νυρεμβέργης και σε δελτίο τύπου... αποθέωσε τον πρώην αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ για μια μεταγραφή, που έκανε.

Με 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ο Ρέμπε αγόρασε από την Γκενκ τον 26χρονο Νορβηγό μεσοεπιθετικό, Ματς Μέλερ Ντέλι, ο οποίος ήταν δανεικός το τελευταίο εξάμηνο στη Νυρεμβέργη.

"Είναι μια πολύ καλή συμφωνία, που οφείλεται στην πολύ καλή διαπραγματευτική ικανότητα του Όλαφ Ρέμπε" τόνισε ο Χέκινγκ, στην ανακοίνωση της Νυρεμβέργης για την απόκτηση του Νορβηγού.

Η πάλαι ποτέ κραταιά Νυρεμβέργη, θα παίξει και φέτος στην 2η κατηγορία και ο στόχος είναι να μην κινδυνεύσει και να βελτιωθεί ως ομάδα, έτσι ώστε να διεκδικήσει την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα τη σεζόν 2022-23.

Την επόμενη σεζόν θα γίνει... σφαγή στην 2η κατηγορία, με Σάλκε, Βέρντερ, Αμβούργο και Ντίσελντορφ και η Νυρεμβέργη δεν είναι έτοιμη να διεκδικήσει άνοδο.

ΦΟΒΕΡΗ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ

Mε συνοπτικές διαδικασίες ο υπουργός αθλητισμού προχωρά σε συγχώνευση της Σούπερ Λιγκ 2 με την Φούτμπολ Λιγκ και δημιουργεί μια Σούπερ Λιγκ 2 με 36 ομάδες, που θα παίξουν σε Βόρειο και Νότιο όμιλο. Σχεδόν κάθε εκλογική περιφέρεια και μια ομάδα στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία, κάθε ομάδα και χρήματα από το στοίχημα. Για να δούμε πόσοι από τους 36 μπορούν να έχουν μετοχικό κεφάλαιο 250.000 ευρώ και να καταθέσουν εγγυητική 100.000 ευρώ... Μάλλον θα γελάσει ο κάθε πικραμένος!

Διαβάστε ακόμη...