Από… πρωτιά σε πρωτιά

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα της Super League που θα έχει εκπροσώπους στο Euro που κάνει σέντρα σε λίγες ημέρες, με τους Κρμέντσικ και Σφιντέρσκι να είναι έτοιμοι να δώσουν τις μάχες τους με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.
Πηγή: paok24.com
Από… πρωτιά σε πρωτιά

Στην προηγούμενη διοργάνωση, ο Δικέφαλος είχε καταφέρει να πετύχει μια ακόμη... πρωτιά όσον αφορά τις ελληνικές ομάδες και τους εκπροσώπους τους σε αυτήν.

Οι διεθνείς του ΠΑΟΚ που συμμετείχαν στα προκριματικά για το Euro 2016, αλλά και στην τελική φάση της διοργάνωσης (Κάτσε, Μακ, Σάμπο, Όλσεν) κατέστησαν τους ασπρόμαυρους σε «πρωταθλητές» των εσόδων που είχαν οι ελληνικές ομάδες από την UEFA.

Συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είχε δώσει σε συλλόγους της χώρας μας το ποσό των 1.744.838 ευρώ, εκ των οποίων τα περισσότερα (541.485 ευρώ) κατέληξαν στα ταμεία του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος είχε βγει κερδισμένος και το 2012 από τη συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδας στην τελική φάση του Euro, στην οποία εκπροσωπήθηκε από τους Χαλκιά, Μαλεζά, Φωτάκη, Σαλπιγγίδη.

Τότε ο ΠΑΟΚ είχε εισπράξει λίγα περισσότερα από 1,3 εκατ. ευρώ για την παρουσία των παικτών του στα γήπεδα της Πολωνίας.

Διαβάστε ακόμη...