Η επιστροφή του αήττητου

Από paok24.com: Η επαναφορά του Ραζβάν Λουτσέσκου στην τεχνική ηγεσία είναι αλήθεια πως έχει επαναφέρει την αισιοδοξία στις τάξεις του Δικεφάλου.
Πηγή: paok24.com
Η επιστροφή του αήττητου

Ο Ρουμάνος τεχνικός και τα όσα κατάφερε την προηγούμενη φορά τον έχουν βοηθήσει ν' αποκτήσει μια θετική αύρα, η οποία επηρεάζει τόσο τους παίκτες όσο κι όσους βρίσκονται γύρω από την ομάδα. Ακόμη και τον κόσμο.

Το αήττητο πρωτάθλημα με 26 νίκες και 4 ισοπαλίες, που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ σε συδυασμό με το Κύπελλο Ελλάδος και το πρώτο Double στην ιστορία της ομάδας είναι η κορυφαία στιγμή του Λουτσέσκου. Μαζί του ο Δικέφαλος έτρεξε ένα απίστευτο αήττητο σερί στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Για την ακρίβεια με αυτό στην άκρη του πάγκου οι ασπρόμαυροι είχαν μείνει για 35 παιχνίδια Πρωταθλήματος αήττητοι.

Ωστόσο ο προπονητής του Δικεφάλου έχει άλλη μία ξεχωριστή επίδοση. Κράτησε τον ΠΑΟΚ αήττητο εντός έδρας στις εγχώριες διοργανώσεις τα δύο χρόνια της παρουσίας του στο σύλλογο. Αναλυτικότερα, στην Τούμπα η ομάδα έδωσε συνολικά 37 παιχνίδια χωρίς να γνωρίσει την ήττα σε κανένα από αυτά (δεν συμπεριλαμβάνεται η ήττα με 0-3 από τον Ολυμπιακό με δικαστική απόφαση στα χαρτιά).

Βλέπουμε λοιπόν ποια είναι η επιρροή του Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ. Υπήρχαν ποδοσφαιριστές που όσο ήταν προπονητής ο Ρουμάνος δεν είχαν γνωρίσει την ήττα στο Γήπεδο της Τούμπας. Μάλιστα την προηγούμενη χρονιά από αυτή που ανέλαβε είχε επικρατήσει ως τεχνικός της Ξάνθης με 0-1 στην Τούμπα σε επαναληπτικό παιχνίδι των προημιτελικών του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ όμως, του Βλάνταν Ίβιτς, να παίρνει την πρόκριση.

Διαβάστε ακόμη...