Ανασύνταξη με στόχο τους τελικούς

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ υπέστη την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Handball Premier με 30-26 στην έδρα της ΑΕΚ. Βέβαια για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα έπρεπε να γίνουν πράγματα και θαύματα από το διαιτητικό δίδυμο.
Πηγή: paok24.com
Ανασύνταξη με στόχο τους τελικούς

Η φάση που έχει κάνει όλη την Ελλάδα ν΄απορεί για τη χρήση του instant replay και για τις προθέσεις των διαιτητών δεν ήταν η μοναδική. Ήταν όμως καθοριστική καθώς θα έκανε το παιχνίδι 22-22 με 07:00 ν' απομένουν για τη λήξη. Σα να μην έφτανε αυτό ο Δικέφαλος δέχθηκε και τέρμα στην επόμενη επίθεση της ΑΕΚ.

Ερωτηματικά προκαλεί κι η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Μπόγκνταν Μέντουριτς στη λήξη του ημιχρόνου σε νεκρό χρόνο σε φάση που δεν υπήρχε καμία πρόθεση από τον παίκτη του ΠΑΟΚ. Οι δίλεπτες αποβολές ήτα 3-9 όπως και στον τελικό ενώ οι παίκτες του Πάνου Γούσιου είχαν το δικαίωμα να εκτελέσουν πέναλτι σε ειδικές περιστάσεις. Κάτι αντίστοιχο είχαμε δει και στον τελικό του κυπέλλου πριν από δύο εβδομάδες. Να θυμίσουμε πως κι εκεί οι ασπρόμαυροι είχαν χάσει παίκτη με τον Σεϊρεκίδη ν' αποβάλλεται στο 6′ για διαπληκτισμό με παίκτη της ένωσης, ο οποίος όμως συνέχισε κανονικά στο παιχνίδι.

Στον ΠΑΟΚ πρέπει να προχωρήσουν όσο κι αν νιώθουν αδικημένοι καθώς η συνέχεια είναι κρίσιμη. Το παιχνίδι της Τετάρτης με το Διομήδη Άργους στη Μίκρα, έχει χαρακτήρα "τελικού", καθώς οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με 3 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία. Η ΑΕΚ εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση της στους τελικούς φτάνοντας τους 6 βαθμούς καθώς πλέον ψάχνει μία μόνο νίκη. Οι ασπρόμαυροι θέλουν να είναι δεύτεροι πίσω από την ένωση και να προκριθούν στους τελικούς. Τα παιχνίδια με την ομάδα από το Άργος θα είναι καθοριστικά ενώ κομβικό ρόλο θα παίξει κι η εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ την Κυριακή στη Μίκρα.

Διαβάστε ακόμη...