Χρήστος Τζόλης: Ένα χρόνο μετά

Από paok24.com:Σαν σήμερα ένα χρόνο πριν έκανε το ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των Play Off, στην ήττα με 0-1 από τον Ολυμπιακό. Χθες αγωνίστηκε στο φιλικό της Εθνικής κόντρα στη Νορβηγία και πλέον μπορεί να απολαύσει τις διακοπές του. Για το Χρήστο Τζόλη η φετινή χρονιά θα μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό του καθώς ήταν κάτι που ονειρευόταν.
Πηγή: paok24.com
Χρήστος Τζόλης: Ένα χρόνο μετά

Η καθιέρωση ήρθε σχεδόν από το πουθενά, τα γκολ κι οι καλές εμφανίσεις διαδέχονταν η μια την άλλη κι ο νεαρός ανέβασε κατακόρυφα τη χρηματιστηριακή του αξία. Το όνομα του αποτελούσε ένα από τα πιο hot στην Ευρώπη με τα δημοσιεύματα που τον έβαζαν στο στόχαστρο κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης να είναι καθημερινό φαινόμενο. Και πως να μην είναι όταν. Η κλήση στην εθνική αποτέλεσε κορυφαία επιβράβευση ενώ το γκολ στο ντεμπούτο του με τη γαλανόλευκη ήταν ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα του. Αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της επίθεσης, χρησιμοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την έκρηξη που είχε και την αλλαγή κατεύθυνσης με τη μπάλα στα πόδια βάζοντας δύσκολα σε κάθε αντίπαλη άμυνα.

Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε πως για το μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς η ενδεκάδα ξεκινούσε από αυτόν. Με 16 γκολ και 10 ασίστ σε 46 παιχνίδια αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στην πρώτη του χρονιά με αποτέλεσμα ν' αντιλαμβάνεται οποιοδήποτε πως δεν πρόκειται για ένα τυχαίο παίκτη. Ο 19χρονος πέτυχε κρίσιμα τέρματα σε Ελλάδα κι Ευρώπη ενώ έγινε κι ο νεαρότερος παίκτης του Δικεφάλου που πετυχαίνει χατ-τρικ. Η πτώση που είχε στην απόδοση του προς το τέλος της σεζόν είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό για ένα παίκτη της ηλικίας του που ξαφνικά παίζει τόσα πολλά παιχνίδια σε ομάδα με απαιτήσεις και μάλιστα χωρίς ξεκούραση καθώς ουσιαστικά αγωνιζόταν συνεχόμενα από το περασμένο καλοκαίρι.

Από τον ΠΑΟΚ προκύπτει πρόθεση να διατηρηθεί στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ο Χρήστος Τζόλης, η αξία του οποίου στο Transfermarkt έχει φτάσει πλέον στα 12 εκατομμύρια ευρώ. Ο νεαρός αποτελεί ένα project, που χρίζει ιδιαίτερης προσοχής στο Δικέφαλο κι αυτό είναι κάτι που άπαντες γνωρίζουν. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νεαρό, ο οποίος πλέον θα είναι πιο έμπειρος για να παρουσιαστεί εξίσου έτοιμος και τη νέα χρονιά.

Διαβάστε ακόμη...