34 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ!

Από paok24.com: Τη δυνατότητα να οργανώσει ένα οικογενειακό τουρνουά τριών ομάδων και να έχει και έναν ποδοσφαιριστή... μπαλαντέρ θα είχε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, εάν η προετοιμασία ξεκινούσε σήμερα και στη διάθεσή του βρίσκονταν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για τον επόμενο ή τα επόμενα χρόνια!
Πηγή: paok24.com
34 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ!

Και αυτό γιατί το ρόστερ του ΠΑΟΚ απαριθμεί τη δεδομένη χρονική στιγμή 29 ποδοσφαιριστές – συμπεριλαμβάνεται ο Ομάρ Ελ Καντουρί – , χωρίς φυσικά να υπολογίζονται οι Μάικλ Κρμέντσικ και Μπάμπα Ράχμαν των οποίων ο δανεισμός ολοκληρώθηκε, ενώ θα πρέπει να προστεθούν τουλάχιστον άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκαν δανεικοί σε ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Στο σύνολο, 34!

Αυτοί, είναι:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Βιεϊρίνια, Περέιρα, Ροντρίγκο, Λύρατζης, Τσαούσης

ΜΕΣΟΙ/ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Αουγκούστο, Τσιγγάρας, Νινούα, Γιαξής, Εσίτι, Μουργκ, Καγκάβα, Ουάρντα, Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Βρακάς, Κωνσταντέλιας, Λάμπρου, Μπράντονιτς, Χατζηστραβός

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Σφιντέρσκι, Τζόλης, Κούτσιας, Γαϊτανίδης.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν και βάση της επιθυμία του Ράζβαν Λουτσέσκου να δουλέψει με 22-23 ποδοσφαιριστές "γηπέδου" και 4 τερματοφύλακες, όπως τόνισε και στην συνέντευξη Τύπου της περασμένης Πέμπτης, επτά από τους παραπάνω δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ της νέας σεζόν, ακόμα και αν ο ΠΑΟΚ δεν κάνει ούτε μία μεταγραφή!

Επειδή όμως θα γίνουν μεταγραφές και μάλιστα... αρκετές, τότε εύκολα καταλαβαίνει ο καθένας πως ο Ρουμάνος προπονητής θα πρέπει να δημιουργήσει αρκετό... χώρο, δίχως ο ίδιος αλλά και ο ΠΑΟΚ να έχουν να σκεφτούν μέχρι το τέλος του 2022 τους Αντόνιο Τσόλακ και Λέο Ζαμπά, των οποίων ο δανεισμός σε Μάλμε και Βάσκο Ντα Γκάμα αντίστοιχα ολοκληρώνεται στο τέλος Δεκεμβρίου!

Φυσικά, στην όλη εξίσωση πρέπει να μπει και ο ΠΑΟΚ Β που θα πάρει μέρος στη Super League 2, συνεπώς σε αυτή θα μπορούν να αγωνιστούν αρκετοί από τους νεαρούς του ρόστερ.

Διαβάστε ακόμη...