Στον αέρα η προετοιμασία!

Από inpaok.com:Μπορεί ο ΠΑΟΚ αρχικά να είχε κλείσει προετοιμασία στο Τιρόλ της Αυστρίας, ωστόσο το γεγονός πως ο Δικέφαλος προβιβάστηκε από τον δεύτερο προκριματικό στον τρίτο του Europa Conference League, άλλαξε τις ημερομηνίες των «ασπρόμαυρων» και η pre season στην εν λόγω χώρα δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί.
Πηγή: inpaok.com:
Στον αέρα η προετοιμασία!

Ο Δικέφαλος άμεσα κοίταξε την Ολλανδία και το Άρνεμ, όπως άλλωστε σας ενημέρωσε το INPAOK, αφού ο Δικέφαλος είχε μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από τις προηγούμενες φορές που είχε πάει εκεί, αφού οι παροχές είναι υψηλού επιπέδου.

Όμως, οι «ασπρόμαυροι» δεν μπορούν να βρουν διαθεσιμότητα σε ξενοδοχεία, αφού όλα είναι πλήρη. Άλλωστε, αυτή την εποχή στη χώρα της Τουλίπας και στα κορυφαία ξενοδοχεία αυτής γίνονται πάρα πολλά συνέδρια.

Πλέον, στον ΠΑΟΚ κάνουν αγώνα δρόμου, έτσι ώστε να μπορέσουν να βρουν λύση στο θέμα και η ομάδα να πραγματοποιήσει την προετοιμασία της σε ένα κορυφαίο προπονητικό κέντρο του εξωτερικού.

Ο Δικέφαλος έχει διάθεση για να προετοιμαστεί η ομάδα με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στην Ολλανδία, αλλά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και αυτό πλέον είναι μεγάλο πρόβλημα.

Όπως γίνεται απόλυτα κατανοητό η προετοιμασία του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον... αέρα!

Διαβάστε ακόμη...