5άρα με βασικούς Τσιγγάρα και Λύρατζη

Από paok24.com: Η Εθνική ομάδα Κ21 στη νέα μάχη που δίνει για την πρόκριση της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, είχε ένα εύκολο καλοκαιρινό απόγευμα με την αντίστοιχη του Λιχτενστάιν.
Πηγή: paok24.com
5άρα με βασικούς Τσιγγάρα και Λύρατζη

Το γκρουπ του Γιώργου Σίμου θέλησε εξ αρχής να βάλει γερές βάσεις για τη νίκη του σήμερα, αλλά οι αντίπαλοι από την μικρή χώρα της κεντρικής Ευρώπης, κράτησαν μέχρι και το 38ο λεπτό.

Τότε ο Χριστόπουλος του Αστέρα Τρίπολης, έκανε το 1-0 για να έρθουν τα άλλα 4 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μαχαίρας της ΑΕΚ έκανε το 2-0 στο 55′, ο Μπότος πάλι της ΑΕΚ το 3-0 στο 61′, ο Ζαγαρίτης της Πάρμα το 4-0 στο 65′ για να κλείσει το σκορ ο Σαρδέλης και αυτός της ΑΕΚ στο 73ο λεπτό.

Από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που είτε ανήκουν σε αυτόν, είτε βγήκαν από τις ακαδημίες της ομάδας, βασικοί ξεκίνησαν οι Λύρατζης, Τσιγγάρας, αλλά και ο Απόστολος Διαμαντής που φέτος έπαιξε στον ΟΦΗ. Ο Λύρατζης και ο Διαμαντής έβγαλαν όλο το 90λεπτο, ενώ ο Θεοχάρης Τσιγγάρας έπαιξε μέχρι και το 70ο λεπτό, όταν και αντικαταστάθηκε από τον επιθετικό της ΑΕΚ, Χριστόπουλο. Αντιθέτως στον πάγκο έμεινε ο Μάριος Τσαούσης που φέτος ήταν δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Σπάρτακ Τρνάβα.

Η Εθνική ομάδα μετρά 1 νίκη και 1 ισοπαλία (με την Κύπρο την προηγούμενη αγωνιστική) για τον όμιλο των προκριματικών, εκεί που το μεγάλο φαβορί είναι η Πορτογαλία που ακόμα δεν έχει αγωνιστεί.

Διαβάστε ακόμη...