Απάντησε για Πρίγιοβιτς ο Λουτσέσκου!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου της παρουσίασης του αναφέρθηκε και στον πρώην φορ του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, αλλά και στο κομμάτι των μεταγραφών.
Πηγή: thessports.gr
Απάντησε για Πρίγιοβιτς ο Λουτσέσκου!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε μιλήσει για τη στρατηγική των μεταγραφών. Τι χρειαζόμαστε. Υπάρχουν και οι επόμενες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας, που είναι πολύ σημαντικές. Υπάρχει και το 1ο κομμάτι της προετοιμασίας που θα καταλάβουμε πολλά σημαντικά πράγματα.

Έχω αναφέρει 2-3 θέσεις. Όχι γιατί ο ΠΑΟΚ υστερεί σε αυτές. Περισσότερο για να έρθουν ποδοσφαιριστές με διαφορετική ποιότητα. Αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα να αλλάξουμε κάτι πριν ή και κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών.

Ή πιθανόν λόγω των παικτών που βρίσκονται σε μια μονάδα θα πρέπει να σκεφτούμε και τα παιχνίδια που έχουμε. Εκτιμώ τον Πρίγιοβιτς από την περίοδο που περάσαμε μαζί. Στην αρχή είχαμε δύσκολες καταστάσεις, αλλά ήρθαμε κοντά και απολαύσαμε την περίοδο που ήμαστε μαζί.

Είναι ένας απίστευτος παίκτης όταν έχει κίνητρο και είναι ένας διαφορετικός παίκτης όταν ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει.

Δεν ξέρω την κατάσταση του, είναι στην Αλ Ίτιχαντ με ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο η κατάσταση δεν αφορά εμένα. Ωστόσο τον εκτιμώ πολύ».

Διαβάστε ακόμη...