Λουτσέσκου: «Είμαι ευγνώμων στον Σαββίδη!»

Από inpaok.com: Ο Ράζβαν Λουτσέσκου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη και το γεγονός πως του είναι ευγνώμων για όλα.
Πηγή: inpaok.com
Λουτσέσκου: «Είμαι ευγνώμων στον Σαββίδη!»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κοιτάξτε, δεν θέλετε να επιστρέψετε, αλλά επιστρέφετε στην ουσία. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν αυτές οι στιγμές. Δεν το ανέφερα μια φορά. Οι άνθρωποι μπορούν να έχουν διαφορετικές απόψεις. Ποτέ δεν κατηγόρησα κάποιον ή τον κριτίκαρα. Απλά είναι φυσιολογικό η ιδιοκτησία να έχει διαφορετική άποψη για ένα θέμα και για εγώ τη δική μου.

Πάντα θα είμαι ευγνώμων στην οικογένεια Σαββίδη γιατί με έκανε καλύτερο προπονητή παρόλο που αυτό ήρθε από σκληρά μίτινγκ και χρονοβόρες καταστάσεις, με έκανε να διαχειριστώ καλύτερα την πίεση.

Αναφέρω ότι θα είμαι ευγνώμων γιατί στο πρώτο διάστημα που ο κόσμος δεν με δέχθηκε καλά η οικογένεια Σαββίδη με στήριξε. Και πάντα ανέφερα ότι σε όποια επιτυχία καταφέραμε το μεγαλύτερο κομμάτι ανήκει στον ιδιοκτήτη της ομάδας Λόγω αυτού ήμαστε εδώ και λόγω αυτού ήρθαν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Εκτιμούμε πολύ τι κάναμε μαζί και πάλι είμαστε μαζί.

Δεν υπήρχαν πολλά που μπορούσαν να ειπωθούν. Δεν είμαι άτομο που του αρέσουν να μιλά για πιθανότητες και θυσίες που θα μπορούσαν να γίνουν. Είμαι στον ΠΑΟΚ γιατί η ψυχή μου είναι σε αυτό το μέρος. Και βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ γιατί η ψυχή μου είναι εδώ.

Η ευτυχία που είχα ζώντας εδώ και καταφέρνοντας αυτά τα μεγάλα αποτελέσματα. Η χαρά το ότι έτρεχα δίπλα στη θάλασσα. Η χαρά του να πηγαίνω στην προπόνηση και να βλέπω αυτούς τους παίκτες να δουλεύουν τόσο καλά. Να συναντώ ανθρώπους που δουλεύουν και δίνουν τα πάντα για την ομάδα, για να υπάρχει ενότητα και επιτυχία. Η ευτυχία του να βγαίνεις στην πόλη και να συναντάς την ατμόσφαιρα.

Όλα αυτά με ώθησαν να επιστρέψω. Η κουβέντα με το αφεντικό ήταν μια πολύ ωραία κουβέντα. Υπήρχαν όμορφες αναμνήσεις. Αλλά θέλω να σημειώσω ξανά ότι είμαι ευγνώμων σε αυτόν.

Διαβάστε ακόμη...