Τo πλάνο της νέας σεζόν!

Απο forza: Όπως σας ενημέρωσε η FORZA από τον Μάρτιο, πρόθεση των Θανάση Χατζόπουλου και Άρη Λυκογιάννη είναι να μην ξεκινήσουν από το μηδέν σε ό,τι αφορά το «ασπρόμαυρο» ρόστερ.
Πηγή: forza
Τo πλάνο της νέας σεζόν!

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, μόνο ο Γιώργος Καμπερίδης έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, με την παραμονή των Μάλκολμ Γκρίφιν, Ζερμέιν Λοβ και Τζος Κάρτερ να αποτελεί προτεραιότητα σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους.

Μάλιστα, έχει ήδη υπάρξει βολιδοσκόπηση των προθέσεων των τριών Αμερικανών, με τους Γκρίφιν, Λοβ να συνθέτουν ένα άκρως αποτελεσματικό δίδυμο στην περιφέρεια και συν τοις άλλοις να θεωρούνται «παιδιά» του Λυκογιάννη και τον Κάρτερ να αποδεικνύεται μία πέρα για πέρα σωστή επιλογή ως αντικαταστάτης του Ελάιζα Μήτρου – Λονγκ.

ΜΠΙΤΣ, ΤΕΡΝΕΡ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Θετικό είναι όμως το πρόσημο και για τους Μπο Μπιτς και Έλστον Τέρνερ, οι οποίοι επίσης βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του. Ωστόσο, είναι δεδομένο πως ο Δικέφαλος δεν θα κρατήσει όλους τους ξένους του, τη στιγμή που δύσκολα θα γίνει κρούση στον Σαγκαμπά Κονατέ, παρά το ότι ο σέντερ από το Μάλι δικαίωσε όσους τον επέλεξαν για αντικαταστάτη του Χέρντον.

Αναφορικά δε με τους Έλληνες του φετινού ρόστερ, «ανοιχτή» είναι αυτή τη στιγμή η παραμονή των Τσαλμπούρη και Παπαντωνίου, κανείς δεν θα έλεγε «όχι» σε μία ενδεχόμενη παραμονή του Δημήτρη Κακλαμανάκη στο πλαίσιο της δημιουργίας ενός ελληνικού «κορμού», ενώ το αν ο Μήτρου – Λονγκ φοράει ή όχι τα «ασπρόμαυρα» και τη νέα σεζόν, θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από το αν ο Ελληνοαμερικανός πόιντ γκαρντ αποκτήσει το προσεχές διάστημα ελληνικό διαβατήριο.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

Τέλος, τα δεδομένα για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη είναι τα εξής: Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, που ολοκλήρωσε την ένατη διαδοχική σεζόν του με τον Δικέφαλο στο στήθος, δεν έχει ακόμα αποφασίσει το αν θα συνεχίσει την καριέρα του για έναν ακόμα χρόνο ή αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Στην πρώτη περίπτωση, η «πόρτα» του Θανάση Χατζόπουλου θα είναι... ορθάνοιχτη, με τον χρηματοδότη της ΚΑΕ αλλά και όλους όσους στελεχώνουν την ομάδα να είναι άκρως θετικοί μπροστά στο ενδεχόμενο της παραμονής της σημαίας στον ιστό της!

TΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ!

Το «στοίχημα» των Χατζόπουλου και Λυκογιάννη, είναι να έχουν βρεθεί όλα τα κομμάτια του νέου «παζλ» μέχρι τις 15 Αυγούστου, όποτε και αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη σεζόν 2021-22.

Βέβαια, τα μέλη του τεχνικού τιμ πιθανότατα θα βρεθούν νωρίτερα στο παρκέ του PAOK Sports Arena, καθώς για ένα διάστημα θα πραγματοποιηθούν «μεταβατικές» προπονήσεις για όσους παίκτες θα βρίσκονται στις αρχές Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη, στις οποίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ορισμένες «δοκιμές».

Το σίγουρο είναι πως και ο νέος ΠΑΟΚ θα «χτιστεί» στη Θεσσαλονίκη, αφήνοντας την «έδρα» του μόνο για φιλικές αναμετρήσεις.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ «ΔΙΨΑ»!

Αναφορικά δε με το αν ο ΠΑΟΚ αγωνιστεί ή όχι τη νέα σεζόν στο FIBA Champions League, ο Θανάσης Χατζόπουλος έχει ακόμα χρόνο πριν πάρει την απόφασή του. Ο χρόνος τη δεδομένη στιγμή δεν αποτελεί «αντίπαλο» για τον Δικέφαλο μιας οι ελληνικές ομάδες θα κληθούν να ενημερώσουν τις αρμόδιες αρχές για τις αποφάσεις τους μετά το τέλος του πρωταθλήματος!

Όπως έχει τονίσει ο ίδιος επανειλημμένως το τελευταίο διάστημα, ο χρηματοδότης της ΚΑΕ θα «ζυγίσει» όλα τα οικονομικά και αγωνιστικά δεδομένα πριν αποφασίσει το ο,τιδήποτε, με καθοριστικό ρόλο να παίζει μεταξύ των άλλων το τι θα συμβεί με την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες.

Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως ήδη στην ΚΑΕ έχουν φτάσει εκατοντάδες μηνύματα που εκφράζουν την «δίψα» του κόσμου να στηρίξει οικονομικά και τη νέα προσπάθεια μέσω της αγοράς εισιτηρίων διαρκείας, παρά το ότι ακόμα δεν μπορεί να βάλει κανείς το... χέρι του στη φωτιά σχετικά με τις αποφάσεις της Κυβέρνησης.

Διαβάστε ακόμη...