Ημέρα άφιξης για τον Ραζβάν Λουτσέσκου

Από paok24.com: Η σημερινή ημέρα (02/06) έχει δρομολογηθεί ως αυτή της επιστροφής του Ραζβάν Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ, έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο κι η άφιξη του ουσιαστικά σφραγίζει τη μετάβαση στη νέα εποχή.
Πηγή: paok24.com
Ημέρα άφιξης για τον Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο Λουτσέσκου αναμένεται στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" στις 14:45 με το πρόγραμμα να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο. Αρχικά θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους το Δικεφάλου με τους οποίους έχει να συζητήσει αρκετά θέματα. Μη ξεχνάμε πως αύριο (03/06) είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη τύπου του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας κι ώρα 13:00.

Ο καινούριος τεχνικός των ασπρόμαυρων θα μιλήσει για όλους και για όλα κάνοντας ουσιαστικά μία πρώτη παρουσίαση των όσο σκέφτεται για την ομάδα. Τα περιθώρια πλέον είναι λίγο πιο ελαστικά, καθώς όπως έχουμε αναφέρει ο ΠΑΟΚ κέρδισε ένα γύρο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό όμως δεν αποτελεί λόγο εφησυχασμού για το τεχνικό επιτελείο του τμήματος, αφού τα μέτωπα που πρέπει να κλείσει είναι αρκετά και το χτίσιμο του νέου ρόστερ θα ξεκινήσει άμεσα.

Διαβάστε ακόμη...