Η έλευση Σαββίδη και οι σημαντικές αποφάσεις

Από sfina.gr: Από τις πιο συχνές ερωτήσεις που κάνει ένας φίλος του ΠΑΟΚ είναι αν η ΠΑΕ θα βγάλει στη διάθεση του κόσμου, τα εισιτήρια διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Πηγή: sfina.gr
Η έλευση Σαββίδη και οι σημαντικές αποφάσεις

Κατά την διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής σεζόν πλέον γνωρίζοντας πως δεν θα επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα δεν το έκανε, όπως και σχεδόν όλες οι υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος.

Σε ότι αφορά την νέα χρονιά που πλέον υπάρχει φως στο τούνελ και ήδη σε αρκετά Πρωταθλήματα επιτρέπεται η παρουσία του κόσμου, φαίνεται πολύ πιθανό να βγουν διαρκείας, αν και για όλα θα αποφασίσει ο Ιβάν Σαββίδης.

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου δεν αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα. Πολύ απλά διότι πρέπει να συνεχιστεί ο εμβολιασμός και να πλησιάσουμε ένα τέτοιο ποσοστό που θα δημιουργήσει την «ανοσία της αγέλης».

Παράλληλα θα πρέπει να αποφασίσει και η Πολιτεία το άνοιγμα των γηπέδων έστω και σε βάθος χρόνου αλλά και σε ποιο ποσοστό. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι έτοιμη πάντως σε κάθε περίπτωση από τη στιγμή που θα υπάρξει οριστική απόφαση να ανακοινώσει την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας και έχει κάνει ήδη σχετική προεργασία.

Για το καθοριστικό αυτό ζήτημα των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και για το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο της ομάδας θα παρθούν αποφάσεις μετά την έλευση του Ιβάν Σαββίδη στην Θεσσαλονίκη. Ο πρόεδρος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ μέχρι τις 15 του μήνα θα είναι στην βάση του μετά από 1,5 χρόνο απουσίας και θα συμμετάσχει δια ζώσης στις αποφάσεις τόσο για τα διαρκείας, όσο και για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων της ομάδας.

Επίσης δεν θα πρέπει να μείνει εκτός ατζέντας, η πιθανότητα "μετακόμισης" του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο την νέα σεζόν. Περιμένει τις εξελίξεις στο θέμα ο Δικέφαλος και ειδικά μετά τον κερδισμένο γύρο στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ φαίνεται πως τα δεδομένα ευνοούν μια τέτοια κίνηση.

Διαβάστε ακόμη...