Δεύτερες σκέψεις για την προετοιμασία

Απο paok24.com: Για ποιο λόγο σκέφτονται να αλλάξουν τις ημερομηνίες στον ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Δεύτερες σκέψεις για την προετοιμασία

Η νέα πραγματικότητα αναφορικά με το Conference League, αλλάζει συνολικά το πλάνο των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με φόντο την προετοιμασία.

Όπως διαβάσατε χθες μέσα από το PAOK24, ο "Δικέφαλος" θα ξεκινήσει την προσπάθειά του στην Ευρώπη λίγο αργά από ότι αρχικά αναμενόταν, "κερδίζοντας" ένα γύρο.

Η UEFA αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στους Κυπελλούχους συγκεκριμένων χωρών προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που δημιουργήθηκαν στη διοργάνωσή της και μία από τις ομάδες που μεταφέρονται από τον 2ο προκριματικό γύρο στον 3ο είναι κι ο ΠΑΟΚ.

Αυτό σημαίνει πως τελικά αντί για τις 22 του Ιούλη, ο "Δικέφαλος" θα δώσει το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 5 Αυγούστου.

Μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας εξετάζει το ενδεχόμενο να πάει λίγο πιο πίσω χρονικά η προετοιμασία, από τη στιγμή που πλέον υπάρχει περισσότερος χρόνος μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.

Το αρχικό πλάνο ήταν ότι η ομάδα θα αναχωρούσε στα τέλη του Ιούνη για την Αυστρία, όπου θα παρέμενε μέχρι τις 13 Ιουλίου, δίνοντας 4-5 φιλικά παιχνίδια και πλέον μένει να φανεί αν θα παραμείνει έτσι ή αν όντως θα υπάρξει αλλαγή στις ημερομηνίες.

Διαβάστε ακόμη...