Σώθηκε ο Λημνιός

Από inpaok.com: Τα κατάφερε η Κολωνία στα μπαράζ
Πηγή: inpaok.com
Σώθηκε ο Λημνιός

Παρότι ηττήθηκε με 0-1 στο πρώτο μπαράζ, η Κολωνία έκανε την εμφάνιση της χρονιάς στο Κίελο και με το επιβλητικό 1-5 κατάφερε να ανανεώσει την παρουσία της στα σαλόνια της Bundesliga.

Την παρουσία της στην Bundesliga ανανέωσε με τον πιο εμφατικό τρόπο η Κολωνία. Παρότι είχε ηττηθεί με 0-1 στο πρώτο μπαράζ από τον Χόλσταϊν Κίελ, εντούτοις στον επαναληπτικό η ομάδα του Φρίντχελμ Φούνκελ έκανε την μεγάλη ανατροπή και με το απίστευτο 1-5, άφησε την ομάδα του Γιάννη Γκέλιου με το παράπονο μιας μεγάλης χαμένης ευκαιρίας.

Σε καμία από τις 8 φετινές της νίκες, η Κολωνία δεν είχε πετύχει πέντε γκολ και το έκανε στο ματς της χρονιάς. Ουσιαστικά η υπόθεση είχε κριθεί από το πρώτο τέταρτο που είχε απίστευτη εξέλιξη. Ο Χέκτορ έκανε το 0-1 στο τρίτο λεπτό, όμως στην επόμενη φάση το Κίελο ισοφάρισε με τον Λί-Τζάε Σουνγκ. Δύο τέρματα του Άντερσον όμως (6', 13') έγειραν την πλάστιγγα και έδωσαν απίστευτη ψυχολογία στην Κολωνία.

Το 1-4 έγινε πριν βγει το ημίχρονο με τον Τσίχος, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Σκίρι που υπέγραψε το τελικό 1-5 (84'), σε ένα ανακουφιστικό βράδυ για την Κολωνία που σε όλη την σεζόν φλέρταρε έντονα με τον υποβιβασμό.

Διαβάστε ακόμη...