Καψούρα του, αλλά…

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ επέλεξε τον Ράζβαν Λουτσέσκου και δεν είναι κρυφό πως με αρκετούς από τους παίκτες της ομάδας, αυτούς που προπόνησε ο ίδιος δηλαδή – η σχέση του είναι εξαιρετική. Προφανώς θα έρθει η στιγμή που θα χτιστεί και με τους υπόλοιπους.
Πηγή: paok24.com
Καψούρα του, αλλά…

Μεγάλη του αδυναμία, ο Ομάρ Ελ Καντουρί. Παίκτης που παρά το βαρύ βιογραφικό που είχε όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ, θυσιάστηκε ουκ ολίγες φορές για τακτικούς λόγους χωρίς να εκφράσει ποτέ το παραμικρό παράπονο στον Ρουμάνο τεχνικό.

Η σχέση αυτή, αναμένεται να παίξει ρόλο στη παραμονή του Καντουρί στην ομάδα, υπό μία προϋπόθεση. Να δεχτεί τα χρήματα που του δίνει ο ΠΑΟΚ, ένα ποσό κοντά στις 500 χιλιάδες ευρώ το χρόνο, συν κάποια μπόνους.

Ο Μαροκινός είναι η αλήθεια πως έκανε την έρευνα του για να βρει τα χρήματα που έπαιρνε στον ΠΑΟΚ – 800 συν μπόνους – όμως δεν βρήκε κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση, ούτε κάποιο πρωτάθλημα που να έχει ενδιαφέρον.

Ο Λουτσέσκου δεν πρόκειται να εμπλακεί στο οικονομικό κομμάτι της συζήτησης, κάτι που ουδέποτε έκανε, περιμένοντας τις δύο πλευρές να τα βρούνε.

Ο ίδιος ο παίκτης, εννοείται πως χάρηκε με την επιστροφή Λουτσέσκου και το πιθανότερο σενάριο σήμερα, είναι να αποδεχτεί την πρόταση με τα δεδομένα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...