To ρίσκο κι η αυτοθυσία του Ίνγκασον

Απο paok24.com: Έβαλε πάνω από όλα την ομάδα, στην πιο κρίσιμη στιγμή
Πηγή: paok24.com
To ρίσκο κι η αυτοθυσία του Ίνγκασον

Ο Ίνγκι Ίνγκασον έκανε μία τεράστια προσπάθεια προκειμένου να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, έσφιξε τα δόντια κι έδωσε ό,τι μπορούσε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ωστόσο, ο Ισλανδός ρίσκαρε πολλά, με αποτελέσμα να τεθεί νοκ άουτ για περίπου τρεις μήνες, καθώς όπως διαβάσατε μέσα από το PAOK24 χθες, ο Ισλανδός στόπερ υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος στο χόνδρο.

Το χειρουργείο έγινε στην Ιταλία, από τον γιατρό που είχε κάνει και την επέμβαση στον Ενέα Μιχάι και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Ίνγκασον θα επιστρέψει και πάλι στη δράση σε περίπου τρεις μήνες.

Ο Ισλανδός έπαιξε για τελευταία φορά στον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στις 29/4, ακολουθώντας μία συντηρητική αγωγή, ωστόσο δεν μπόρεσε να αγωνιστεί σε κανένα από τα υπόλοιπα παιχνίδια καθώς αποφασίστηκε πως θα πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Έχοντας να επιδείξει συνολικά συμμετοχές φέτος, με 6 γκολ και 2 ασίστ, ο Ίνγκασον παρακολούθησε τον τελικό του Κυπέλλου από μακριά κι είδε τους συμπαίκτες του να του στέλνουν το δικό τους μήνυμα στήριξης.

Πάλεψε και προσπάθησε να βοηθήσει μέχρι την τελευταία στιγμή την ομάδα, χωρίς να τον απασχολεί το οποιοδήποτε κόστος. Ο Ισλανδός έχει πλέον μπροστά του έναν μικρό... Γολγοθά, ωστόσο είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός!

Διαβάστε ακόμη...