Β. Χαϊτίδου: «Αισθάνομαι ανακούφιση!»

Από acpaok.gr: Τον δικό της απολογισμό σχετικά με την παρουσία της στο διασυλλογικό πρωτάθλημα, αλλά και τις επόμενες προκλήσεις που έρχονται για την ίδια, αναλύει μέσω του acpaok.gr η αθλήτρια Στίβου του ΠΑΟΚ, Βασιλική Χαϊτίδου.
Πηγή: acpaok.gr
Β. Χαϊτίδου: «Αισθάνομαι ανακούφιση!»

- Ο πρώτος αγώνας σου για τον ανοιχτό στίβο έγινε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα. Πως αισθάνεσαι που αρχικά κατάφερες να αγωνιστείς μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία με τα μέτρα της πανδημίας;

«Αισθάνομαι ανακούφιση που τελικά θα πραγματοποιηθούν έστω και μερικοί αγώνες για τον ανοιχτό στίβο. Νιώθω τυχερή που είμαι υγιής, που επέμεινα και συνέχισα να προπονούμαι σε μία χρονιά που οι αγώνες δεν ήταν σίγουροι».

- 6.55μ. στον πρώτο αγώνα της χρονιάς για τον ανοιχτό. Πως νιώθεις;

«Τα 6.55μ. στον πρώτο αγώνα της χρονιάς με κάνει να ανυπομονώ ακόμα περισσότερο για τους επόμενους. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Δυστυχώς όμως λόγω του αέρα δεν μετράει για όριο πρόκρισης στους ευρωπαϊκούς».

- Πώς ανταπεξήλθες κατά τη διάρκεια της χρονιάς στις συνθήκες σε σχέση με την πανδημία;;

«Κατά τη διάρκεια της χρονιάς υπήρχαν δυσκολίες στις περιόδους που δεν επιτρεπόταν η προπόνηση στα στάδια. Με τον προπονητή μου κάναμε ότι μπορούσαμε, προσαρμοστήκαμε όσο γίνεται μέχρι να μας ξανά επιτραπεί η είσοδος».

- Ποιος είναι ο επόμενος σου στόχος; Τι να περιμένουμε από εσένα φέτος;

«Ο επόμενος μου στόχος είναι ένα άλμα πάνω από 6.20μ με επιτρεπτό αέρα ώστε να εξασφαλίσω την θέση μου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στη συνέχεια όσο μεγαλύτερο το άλμα τόσο το καλύτερο. Γιατί όχι και ένα άλμα στα 6.5μ με αέρα εντός ορίων!».

Η Βασιλική Χαϊτίδου αγωνίζεται την ερχόμενη Τετάρτη (26/5) στο μίτινγκ αλμάτων της Καλλιθέας, με στόχο μία επίδοση αντίστοιχη του διασυλλογικού που θα της εξασφαλίσει το όριο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας της.

Καλή επιτυχία Βασιλική, είμαστε μαζί σου!

Διαβάστε ακόμη...